Styletto Connect kombinerer elegant design, direkte streaming og charging-on-the-go.
 • Signia

  Ute etter høreapparater som har stilig design? Da kan Styletto connect være for deg. Apparatene er oppladbare, og laderen har et elegant og kompakt design. Ladeetuiet får plass i bukselommen og til tross for størrelsen gir den integrerte powerbankfunksjonen 4 dagers bruk uten å koble til en strømkilde. 30 minutters lading gir fem timers bruk.

   

Trygge hodetelefoner til barn og unge med volumbegrensning
 • Puro Sound Labs

  PuroQuiet er en av de første hodetelefonene på markedet med aktiv støyreduksjon for barn og unge. Disse hodetelefonene egner seg perfekt til å blokkere ut forstyrrende støy i situasjoner som krever konsentrasjon, eller rett og slett som et hørselvern på en støyende flyreise. Prisbelønte Puro Sound Labs leverer førsteklasses lydkvalitet til barn og ungdom, og sørger for trygge lydnivåer til en generasjon som er spesielt utsatt for hørselsskader.

  kr 1 499,- Kjøp nå
QuietOn Sleep, hjelper deg med nattesøvnen
 • QuietOn

  QuietOn Sleep er øreplugger med aktiv støyreduksjon. Med disse kan du sove i stillhet uforstyrret av snorking eller plagsom omgivelsesstøy. Ørepluggene reduserer de lave frekvensene og egner seg også godt i åpne kontor landskap og med to moduser kan du svitsje mellom stillhet og det å høre samtaler. QuitOn Sleep er også vel egnet for å ta seg en time out på bussen eller toget på vei til og fra jobb. Med QuietOn sleep kan du få de ekstra to timene med hvile du kanskje savner og er også et godt hjelpemiddel om man vil fokusere og finne roen i forbindelse med idrettsprestasjoner.

  kr 2 199,- Kjøp nå