Ansatte

Ansatte

Janne

Senioraudiograf i HØR – Hørsel

janne@hoer.no

Jeg ble ferdig utdannet audiograf i 2006, og synes yrket er veldig spennende da det er en fin kombinasjon av fokus på menneske og fokus på teknologi. Jeg har etterutdannet meg innenfor feltene tinnitus og nedsatt lydtoleranse; tok Tinnitus Retraining Therapy for Management of Tinnitus and Hyperacusis hos Pawel J. Jastreboff i 2011 og fordypningsmodul innen Tinnitus Retraining Therapy for management of Sound Tolerance i 2018. Jeg er veldig glad for å være på HØR der vi er snart er i gang med å tilby fullverdig TRT utredning og behandling. Jeg har jobbet på HØR siden august 2018, her jobber jeg med kunder og utvikling av HØR som konsept. Jeg trives veldig godt her og er veldig glad for å være en del av et hørselskonsept som fokuserer på tilgjengelighet, kundeservice og høy faglig kompetanse.

Heidi 

Fagansvarlig audiograf i HØR – Hørsel

heidi@hoer.no

Jeg var ferdig utdannet audiograf i 2005. Etter utdannelsen jobbet jeg først ved Akershus Universitetssykehus frem til 2007. Etter dette begynte jeg hos Dr Nils Egge, på Linderud ØNH. I tillegg til hørsel og høreapparater har jeg også erfaring innen tinnitus og lydømfintlighet. Jeg har videreutdannet meg innen «Tinnitus Retraining Therapy for Management of Tinnitus and Hyperacusis», hos Pawel J Jastreboff i 2017, og deltok på fordypningsmodul innen «Tinnitus Retraining Therapy for management of Sound Tolerance» i 2018. I november 2017 begynte jeg som fagansvarlig audiograf på HØR Byporten. Her jobber jeg med kunder og utvikling av HØR som konsept. Jeg elsker jobben min, og synes det er en spennende og takknemlig oppgave å hjelpe kunder til bedre hørsel i sin hverdag. Jeg trives med å jobbe med mennesker, og synes det er gøy å møte hver enkelt med det mål å finne ut hvordan jeg kan hjelpe best mulig, i møtet mellom teknologi og person.

Frida

Ansvarlig audiograf i HØR – Hørsel

frida@hoer.no

Jeg ble ferdigutdannet med Bachelor i audiologi våren 2017 på NTNU. Jeg fikk jobb rett etter endt utdanning på en privat ØNH-klinikk i Oslo. Her fikk jeg opparbeidet meg god arbeidserfaring. Vinteren 2019 fikk jeg jobb hos HØR, og er veldig fornøyd med dette. Her har jeg ulike arbeidsoppgaver, og kan hjelpe deg hvis du har spørsmål om hørsel og høreapparat. Som de fleste audiografene i landet, så er jeg trønder å syns det er et givende yrke hvor man kan kombinere helse og teknologi. Det å jobbe med mennesker å utgjøre en forskjell hos den enkelte er det som gjør jobben min verdifull.

Kathrine 

Ansvarlig audiograf i HØR – Hørsel

kathrine@hoer.no

Jeg var ferdig utdannet med Bachelor i audiologi i 2018. Jeg begynte hos HØR i juni i år, og har i dag ansvaret for drift av klinikk i butikken. Jeg bidrar til at folk raskt får god hjelp samtidig som vi tilbyr sterk faglig hørselskompetanse. Jobben er veldig spennende fordi den består av både helse og teknologi. Jeg er glad i å jobbe med mennesker, og synes HØR er et spennende konsept, skapt for fremtiden.

Frøydis 

Butikksjef i HØR – Lyd & musikk

Jeg har utdanningene årsstudium pedagogikk m/musikk v/Høgskolen i Østfold og Bachelor i Live Elektronikk v/Westerdals Oslo AC. Jeg jobber i HØR som butikksjef og lydspesialist fordi jeg er særlig interessert i god og trygg lyd. I HØR får jeg muligheten til å forske i lydprodukter som passer for de som har utfordringer med hørselen, de som vil beskytte hørselen og de som ønsker kvalitetslyd.

Adele 

Butikkansatt – deltid Lyd & musikk

Jeg går 3. året på populærmusikk på Høyskolen Kristiania, avdeling Westerdals. Er artist, sanger og låtskriver. Jeg liker å jobbe på HØR fordi jeg kan bevisstgjøre andre om sin egen hørsel, hvordan man kan ta vare på den, og vise frem gode lydprodukter som passer for kunden som kommer inn. Hos HØR får man alltid en varm velkomst og blir møtt med et personale med lidenskap for god lyd og som brenner for andres hørsel.

Henric 

Butikkansatt – deltid Lyd & musikk

Studerer Musikkproduksjon på Høyskolen Kristiania. Er bassist/vokalist i bandet Law of All. Å jobbe på HØR gir meg muligheten å kombinere mitt største interesseområde, lyd og musikk, med min utdanning. Det synes jeg er gøy og veldig spennende!

Haldor 

Butikkansatt– deltid Lyd & musikk

Jeg har en bachelor i musikkproduksjon, og spiller i bandet til den plateaktuelle duoen Hockney. Det beste med å jobbe på HØR er at jeg får hjelpe folk. Det er givende for meg å bruke kunnskapen jeg har til å svare på alle de varierte spørsmålene vi får. Kunnskapen har jeg fått fra bacheloren min i musikkproduksjon og diverse andre erfaringer igjennom opptak, miksing og mastering av musikk. Som artist har jeg opptrådt med plateaktuelle Hockney og Kyoshu Orchestra som også komponerer spillmusikk.

Christian Alexander 

Butikkansatt – deltid Lyd & musikk

Jeg studerer en utøvende bachelor i populærmusikk ved Høyskolen i Kristiania, Westerdals institutt for scene og kunst. Som bassist for mange ulike artister og prosjekter er det så utrolig viktig å ta vare på hørselen som hovedfokuset til HØR er. Dette gjør det både givende og spennende å jobbe her da jeg kan lære mer for min egen fremgang, men også dele av kunnskapen jeg har blitt tildelt og som jeg fortsatt lærer, og som gleder meg.

Egil Andreas 

Butikkansatt– deltid Lyd & musikk

Jeg studerer Bachelor Populærmusikk v/Westerdals Oslo Act og er over gjennomsnittet interessert i gode lydopplevelser. Jeg jobber som salgsmedarbeider i Hør fordi jeg selv har store hørselskader og stor erfaring med både de skildringer rundt hørselsproblematikk som kunder kommer og forteller om, samt produktene vi tilbyr dem! Hørselsskadede er en voksende gruppe i samfunnet, og mitt ønske er å bedre folks fokus og kunnskap rundt ørene og hørselen.