Høyfrekvent hørselstest

Jobber du med lyd til daglig? Vi tilbyr høyfrekvent hørselstest for deg som trenger å sjekke hele frekvensområdet. Du får avdekket hvor støyskadene dine ligger, slik at du kan optimalisere lydbildet til perfeksjon på jobb.

Bestill time

Musikere, lydteknikere og produsenter utsettes daglig for mye og høy lyd. Det kan ha følger for hørselen din. Mange i denne bransjen kan nemlig ha høyfrekvent hørselstap, som vil si at lydbildet du opererer etter ikke nødvendigvis stemmer overens med det alle andre hører.

Det kan HØR på Ullevål Stadion hjelpe deg med.

Høyfrekvent hørselstest gir deg riktig lydbilde

Vår audiograf starter hørselstesten med å sjekke hele frekvensområdet. Testen går opp til 20 000 Hertz, i kontrast til vanlige hørselstester som kun eksponerer deg for lyder opptil 8000 Hertz.

Ved gjennomført test får du en kurve, som viser hvor støydippene ligger. Det gjør at du enkelt kan justere lydnivået på jobb etter gitt resultat.

Denne tjenesten er primært beregnet for deg som jobber i musikk- eller lydbransjen, men er også inkludert i vår tinnitus- og nedsatt lydtoleranse-utredning. Ved å ta en høyfrekvent hørselstest kan reduserte høreterskler justeres, slik at lydbildet blir optimalt i dine prosjekter.

Unikt tilbud for musikere og lydbransjen

Det er viktig å huske på at høreapparater ikke klarer å gi forsterkning på hele frekvensbildet, da de mest avanserte kun gir forsterkning opptil 12 000 Hertz. Vi avdekker i stedet støyskadene dine etter hva som er et vanlig nivå, slik at du kan justere lyden deretter.

Husk at støyskader kan skje uansett hvor mye lyd du eksponeres for. Jobber du med dette til daglig, anbefaler vi å sjekke dette årlig. En konsultasjon koster 899 kroner, og gir deg et godt arbeidsverktøy.

Ta kontakt med våre flinke audiografer om du tror dette kan være noe for deg.

 

Her holder vi til

Hør Klinikk Ullevål Stadion
Sognsveien 75 F (2 etasje)
0855 OSLO

Gratis sømløs og enkel kundeparkering i 1 time i Ullevaal stadion P-Hus rett under klinikken.

Åpningstider

Man – Fre: kl. 08 – 16
Telefontid og drop in for service: 09-15 ( lunsj 11:30-12:00)

Kontakt

Telefon: +47 23 89 87 15
E-post: audiograf@hoer.no

Vi lytter til ørene dine.