Julegavetips for musikkelskeren

Rock, blues, hip hop, klassisk, visesang – hvem kan leve uten musikk? Vi har hodetelefoner, ørepropper, hodetelefonforsterkere og strømmehøyttalere i mange prisklasser og alle har gode lydopplevelser som fellesnevner.

Det er mange faktorer som spiller inn for hvordan vi opplever musikken. Vi har håndplukket noen aktuelle produkter for alle som er opptatt av god lyd som ikke ødelegger hørselen. Noen har innebygd maksvolum, andre bruker kinnbeinet til å spille på en fantasisk hi-tec-måte, noen spiller rett og slett så bra at vi tør gi ”ståpelsgaranti”.

 

Noen passer inne i øret, noen utenpå, andre kobler du mellom telefon og hodetelefon for enda bedre volumkontroll og renere, fyldigere lyd uten at du må skru opp volumet til mer enn 85dB. Eller kanskje du ønsker deg god lyd i flere av husets rom? Her er noen tips. Obs! Dette er bare litt av det du finner i nettbutikken vår, klikk her for å se hele utvalget.

 

Beoplay H8i, H9i og E8

Dansk lyd og design er et kjent begrep for musikkelskere over hele verden – spesielt de som er opptatt av at lydproduktene også skal se bra ut. Hodetelefonene H8i og H9i er begge trådløse, har aktiv støyreduksjon og fantastisk lydgjengivelse. De egner seg dermed like godt til en times lyddempet slumring på toget på vei til jobb, som de gjør til en rolig kveldstime med noe godt i glasset og favorittmusikken i øret. Øreproppene E8 er også trådløse, spiller like bra som de ser ut, og lar deg nyte musikk uten at du går glipp av innkommende telefoner.

Les mer om Beoplay H8i her.

Les mer om Beoplay H9i her.

Les mer om Beoplay E8 her.

 

Vifa Oslo & Helsinki

Vifa presenterer to moderne høyttalere som er kraftige og har et lekkert design. Vifa Oslo & Helsinki er trådløse høyttalere som er bygget på anerkjente Vifas lange erfaring og førsteklasses design og håndverk.  Det er enkelt å flytte med seg høyttaleren fra stuen og inn på rommet.

Les mer om Vifa Oslo her.

Les mer om Vifa Helsinki her.

 

Libratone Q Adapt In-Ear og On-Ear

Q Adapt In-Ear er spennende ørepropper som tar aktiv støyreduksjon til et nytt nivå. For enkel tilpasning til din hverdag og dine gjøremål har disse ørepluggene fire ulike profiler på støyfilteret og drives av strøm fra telefonen. Du trenger dermed ikke tenke på å lade flere batterier enn telefonen. Q Adapt On-Ear er smarte, trådløse hodetelefoner som kombinerer musikkopplevelser med praktiske egenskaper for deg som ferdes i byen eller andre støyende omgivelser. Lar deg justere lyden fra omgivelsene med CityMix™.

Les mer om Libratone Q Adapt In-Ear her.

Les mer om Libratone Q Adapt On-Ear her.

 

Libratone Zipp og Zipp Mini

Nyt 360 graders lyd av god klasse via Bluetooth eller Wi-fi. Begge er utviklet i Danmark, enkle å bære med seg, spiller i minst 10 timer på en lading og kan seriekobles med flere Libratone høyttalere. Kommer med Spotify Connect ferdig installert.

Les mer om Libratone Zipp her.

Les mer om Libratone Zipp Mini her.