Julegavetips for treningsentusiasten

Mange liker å trene til musikk. Noen vil fjerne støy fra omgivelsene for å bedre kunne konsentrere seg om treningen, andre vil høre alt som skjer rundt seg for bedre oversikt – for eksempel ute i trafikken.

Trener du for det meste innendørs? Eller er løpeturer i skogen med musikk i øret en favoritt? Inne i studio er det greit at støyen fra omgivelsene dempes. Der kan du med fordel benytte støydempende øreplugger eller hodetelefoner. Ute på løpestien, eller – enda viktigere – på trafikkerte gater, bør du benytte øreplugger eller hodetelefoner som gir gode musikkopplevelser kombinert med full kontroll på omgivelsene. Her er noen utvalgte produkter, du finner mye mer i nettbutikken vår.

 

Urbanears Stadion og Hellas

Stadion er en komfortabel trådløs hodetelefon som benytter en nakkebøyle i stedet for hodebøyle. Har fått navn navnet etter Stockholms legendariske Stadion fra sommer-OL i 1912. Sitter godt i ørene med EarClick teknologi, og spiller syv timer på en lading (micro-USB). Tre knapper på nakkebøylen lar deg justere volum, velge låter og svare på telefonanrop. Hellas er en ”svettevennlig” hodetelefon. Du kan enkelt ta av trekket på øreklokkene og på innsiden av bøylen og legge begge i vaskemaskinen etter svette treningsøkter. En berøringsplate lar deg styre alle nødvendige funksjoner med fingerspissene. Metallica til neste styrkeøkt?

Les mer om Urbanears Stadion her.

Les mer om Urbanears Hellas her.

 

Aftershokz Trekz Titanium og Trekz Air

Trekz Titanium og Air er superlette og komfortable trådløse hodetelefoner som benytter Bone Conduction Technology til å spille lyden via kinnbeinet! Kult? De gir deg på den måten mulighet til å ha bedre kontroll på det som skjer rundt deg, for eksempel andre løpere eller trafikken. Lyden er krystallklar og hodetelefonene er svettesikre (IPX55) uansett hvor hardt du trener.

Les mer om Aftershokz Trekz Titanium her.

Les mer om Aftershokz Trekz Air her.

 

Decibullz Wireless BT

Vil du helst ha øreplugger som du kan ha med deg over alt, for eksempel inni skihjelmen? Disse ørepluggene kombinerer trådløs kvalitetslyd med høy komfort. Decibullz tilpasser du enkelt til dine ører. Den myke puten i øret sikrer at du ikke får ubehagelig trykk på punkter i øregangen og er en drøm når du bruker hjelm eller lue.

Les mer om Decibullz Wireless BT her

 

RHA MA650 og MA750

RHA er kjent for sin Aerophonic™ design i aluminium eller rustfritt stål, og kobles enkelt opp mot alle relevante lydkilder. MA650 trådløse in-ear hodetelefoner gir overlegen trådløs lyd og er lekre så det holder. Med integrert mikrofon og 12 timers batteritid, har du alt du trenger for lange dager. MA750 er laget i rustfritt stål med RHAs karakteristiske Aerophonic™ design. Kombinasjonen av formen og de håndlagde, dynamiske driverne gir balansert, fyldig og oppløst lyd. Super lyd med minimalistisk design. Finnes også i egen Apple-utgave.

Les mer om RHA MA650 her

Les mer om RHA MA750 her