Hodetelefoner og hørselvern for barn

Barn liker musikk. Barn digger film. Barn elsker å spille actionfylte spill på nettbrett. Gode hodetelefoner øker opplevelsen. Men små barneører kan fort skades av for høyt lydvolum. Det vil vi i HØR gjøre noe med!

To barn med hodetelefoner beregnet for barn.

Velg riktig hodetelefoner og hørselvern for barn – og bli kvitt bekymringer

Bekymrer du deg for at det spilles for høyt i baksetet eller i sofakroken? God hørselshelse starter når barna er små. Vi har derfor plukket ut Puro 2200 Kids hodetelefoner for barn. De benytter Puro Balanced Response® lydbølgeteknologi kombinert med Healthy Ears® støydemping. Resultatet er de hodetelefonene for barn der både lydkvalitet og støybegrensning er best! Men vær oppmerksom på følgende: Hodetelefonene gir så gode lytteopplevelser at det raskt blir vanedannende. Barna kommer til å stille krav til stereoanlegget i stua! HØR er forøvrig den eneste butikken i Norge som selger Puro hodetelefoner til barn. Vi skal også se nærmere på Alpine Muffy for barn.

 

Sunne barneører og glade barn med god samvittighet

1) Puro 2200 Kids blokkerer 82 % av bakgrunnsstøyen. Hodetelefonene baserer seg på passiv demping, men demper uønsket støy fra omgivelsene like bra som mange av de aktive støydempende hodetelefonene på markedet!

2) Begrenser volumet til maks 85 dB. I følge organisasjoner som Hearing Health Foundation, OSHA, World Health Organization, American Speech Pathology Association med flere er dette det maksimale lydvolumet som ørene bør utsettes for over tid.

3) Studio Grade Audio lydkvalitet med Puro Balanced Response® lydbølgeteknologi. Lyden er av studioklasse, og gir fantastiske lytteopplevelser med luftig, klar og krisp vokal, engasjerende mellomtone og fast, dyp bass – og det beste? Alt skjer innenfor grensen på 85 dB!

 

Testvinner

Puro 2200 Kids har gjort det godt i mange tester i internasjonale tidsskrifter, her er noen av dem:

Hammacher Schlemmer Institute: Beste hodetelefon for barn!

The Wire Cutter: Beste hodetelefon for barn

The New York Times: Beste hodetelefon for barn

MyMac.com: 9 av 10 mulige poeng!

Klikk her for å lese mer om Puro 2200 KIDS

 

Kan brukes trådløst og med kabel

Puro 2200 Kids har innebygget Bluetooth® 4.0 med en rekkevidde på ca 10 meter. Batteriet gir ca 18 timers spilletid og ladekabel følger med. I tillegg kan hodetelefonene brukes med 3.5 mm Puro Limiter® lydkabel.

Klikk her for å kjøpe Puro 2200 Kids.

 

Hørselvern for barn – spesialutviklet for barn

Alpine Muffy er et hørselvern utviklet for å beskytte hørselen til barn.

Muffy hørselvern for barn

De er anbefalt for barn over 2 år og kommer i ulike farger og mønstre for enhver smak. De kan tilpasses individuelt og dermed passer alle barn.

Hørselvernet fra Alpine er robuste og de er komfortable å ha på seg. De fungerer godt for støyende omgivelser og passer perfekt fra reise til konserter.

Klikk her for å kjøpe Alpine Muffy.

Anbefalte hodetelefoner og hørselvern til barn: