Påskekampanje

Påsken nærmer seg og vi ønsker å gi deg og dine en trygg start på ferien. Ta vare på hørselen til de minste med trygge hodetelefoner til barn med volumbegrensning. 

Påskekampanje

Påsken nærmer seg og vi ønsker å gi deg og dine en trygg start på ferien. Ta vare på hørselen til de minste med trygge hodetelefoner til barn med volumbegrensning. 

BuddyPhones PLAY
 • buddyphones

  Play er en komfortabel hodetelefon som er utviklet for aktive barn som like gjerne lytter til musikk som å se på film eller spiller et læringspill på nettbrettet. De fikser alt dette uten at lydnivået overstiger et sunt nivå for små ører som ennå ikke er ferdig utviklet.

  Lydvolumet i Play kan settes til fire ulike styrker – Toddler Mode på 75dB, Kids Mode på 85dB, samt Travel Mode for støyende omgivelser som i et fly og Study Mode som fremhever tale for bruk i skolesammenheng. Kommer med kabel for seriekobling av inntil fire sett med hodetelefoner. Og det følger selvsagt med kule klistremerker for ”pimping” av hodetelefonen.

  kr 599,- Kjøp nå
BuddyPhones WAVE
 • buddyphones

  BuddyPhones WAVE er de beste hodetelefonene for barn som noensinne er laget. Hodetelefonene er koblet til via Bluetooth, og har over 24 timers batterikapasitet. De har fire ulike lytte innstillinger for ulike anledninger slik at foreldrene kan styre volum og modus, avhengig av omgivelsene. WAVE kan også brukes med den avtakbare BuddyCable når de er tomme for batteri eller for deling med opptil 4 venner.

  Forskning viser at 85dB er maks lydvolum barn bør utsettes for over tid. De minste barna enda lavere, helst ikke mer enn 75dB.

  kr 849,- Kjøp nå
BuddyPhones EXPLORE
 • buddyphones

  Med en volumbegrensning på 85 dB er Buddyphones en trygg og god investering i hørselen til barna dine. I en verden hvor både lytteopplevelser og læring skjer på skjerm/telefon, har Buddyphones flere tilrettelagte funksjoner. Den innebygde mikrofonene er både for telefon og til bruk ved læring. Med BuddyCable kan opp til fire hodetelefoner kobles opp mot én kilde.

  kr 399,- Kjøp nå
Puro Sound Labs BT2200
 • Puro Sound Labs

  For alle foreldre som er opptatt av fantastisk lyd og god helse for hørselen er BT2200 et opplagt godt valg til barna. Hodetelefonene har det mest avanserte støyfilteret på markedet og blokkerer 82% av all bakgrunnsstøy. Med en volumbegrensning på 85 dB ligger lyden på øret innenfor anbefalingene for god hørselhelse. Designet er kult og robust.

  kr 1 299,- Kjøp nå
Puro Sound Labs PuroQuiet
 • Puro Sound Labs

  Nyheten PuroQuiet er en av de første hodetelefonene på markedet med aktiv støyreduksjon for barn og unge. Disse hodetelefonene egner seg perfekt til å blokkere ut forstyrrende støy i situasjoner som krever konsentrasjon, eller rett og slett som et hørselvern på en støyende flyreise. Prisbelønte Puro Sound Labs leverer førsteklasses lydkvalitet til barn og ungdom, og sørger for trygge lydnivåer til en generasjon som er spesielt utsatt for hørselsskader.

  kr 1 699,- Kjøp nå
iFrogz Little Rockers
 • IFROGZ

  iFrogz har gjort alt på barnas premisser med disse lekne og trygge hodetelefonene. Volumet har en begrensning på 85 dB for å beskytte mot skade på hørselen. Samtidig kan du velge mellom flere ulike ”kostymer” å style hodebåndet med, så alle kan finne sin stil. Lyden er krisp og klar og perfekt til musikk, spill og film.

  kr 249,- Kjøp nå