Testvinnere

Spesielt anbefalt, Lyd & Bilde desember 2018.
 • Libratone

  Libratone Track+, trådløse ørepropper med aktiv støyreduksjon. Velg hvor mye av omgivelsene du vil slippe inn med 4 nivåers smart justerbar støyreduksjon. Med inntil 8 timers batteritid på kun 1 times lading er de alltid klare. Svette- og vannbestandighet (IPX4) gjør at Track+ er pålitelige i bruk og passer utmerket til trening. Den perfekte følgesvennen i et aktivt liv.

  kr 1 849,- Kjøp nå
HØR nye ting hos HØR, The nuraphone nå på lager.
 • Nura

  Spennende trådløs nyhet fra Nura! Med Nuraphone får du teknologien inova™ som gjengir diskant og mellomtone i en innebygget ørepropp og bassen fra en komfortabel over-øret hodetelefon. Det beste? Nuraphone finner selv ut hva som er den optimale lydprofilen for deg!

  kr 3 999,- Kjøp nå
BEST I TEST, Lyd & Bilde juni 2018.
 • RHA

  Disse trådløse øreproppene fra RHA gir overlegen trådløs lyd og en meget lekker innpakning. RHA er kjent for sitt Areophonic™-design i aluminium. I kombinasjon med det det siste innen Bluetooth og en egen NFC parringschip, kan MA650 kobles opp mot alle relevante lydkilder. Med integrert mikrofon og 12 timer batteritid, har du alt du trenger – hele dagen.

   

  kr 995,- Kjøp nå
Spesielt anbefalt, Lyd & Bilde januar 2017.
 • Monster

  Monster iSport Victory wireless er Monsters beste in-ear trådløse hodetelefon for sports bruk. Størrelsen på proppene er ikke til hinder hvis du bruker hjelm eller briller. De har god passform og spiller meget bra. Kåret til «spesielt anbefalt» i LYD & BILDE januar 2017.

  kr 999,- Kjøp nå
 • Puro Sound Labs

  For alle foreldre som er opptatt av fantastisk lyd og god helse for hørselen er BT2200 et opplagt godt valg til barna. Hodetelefonene har det mest avanserte støyfilteret på markedet og blokkerer 82% av all bakgrunnsstøy. Med en volumbegrensning på 85 dB ligger lyden på øret innenfor anbefalingene for god hørselhelse. Designet er kult og robust.

  kr 1 299,- Kjøp nå
Spesielt anbefalt, Lyd & Bilde mars 2018.
 • Como Audio

  Musica er et velutstyrt kompakt anlegg som dekker de fleste behov. Det støtter de mest brukte strømmetjenestene, kombinerer nettradio med DAB+ og FM, og har CD-spiller. Med støtte for multirom i tillegg har man lyd i hele huset, og med den mektige lyden og den enkle betjeningen, er Como Audio Musica et svært godt kjøp. Anlegget er enkelt å sette opp og bruke, og det tar ikke lang tid å koble til Wifi-nettverket. Da får man ikke bare tilgang til over 30.000 radiostasjoner på nett, men også muligheten til å koble flere enheter sammen.

  Fra: kr 6 999,- Kjøp nå