Medarbeidere

Janne

Leder HØR Klinikker

Manager of HØR  Clinics

janne@hoer.no

Jeg ble ferdig utdannet audiograf i 2006, og synes yrket er veldig spennende da det er en fin kombinasjon av fokus på menneske og fokus på teknologi. Jeg har etterutdannet meg innenfor feltene tinnitus og nedsatt lydtoleranse; tok Tinnitus Retraining Therapy for Management of Tinnitus and Hyperacusis hos Pawel J. Jastreboff i 2011 og fordypningsmodul innen Tinnitus Retraining Therapy for management of Sound Tolerance i 2018. Jeg er veldig glad for å være på HØR der vi tilbyr fullverdig TRT utredning og behandling. Jeg har jobbet på HØR siden august 2018, og er nå leder for våre hørsels-avdelinger. Jeg jobber både med kunder men også med å lede, utvikle og ekspandere HØRkjeden. Jeg trives veldig godt her og er veldig glad for å være en del av et hørselskonsept som fokuserer på tilgjengelighet, kundeservice og høy faglig kompetanse.

Audiograf hos HØR. Heidi 

Fagansvarlig audiograf

heidi@hoer.no

Jeg var ferdig utdannet audiograf i 2005. Etter utdannelsen jobbet jeg først ved Akershus Universitetssykehus frem til 2007. Etter dette begynte jeg hos Dr Nils Egge, på Linderud ØNH. I tillegg til hørsel og høreapparater har jeg også erfaring innen tinnitus og lydømfintlighet. Jeg har videreutdannet meg innen «Tinnitus Retraining Therapy for Management of Tinnitus and Hyperacusis», hos Pawel J Jastreboff i 2017, og deltok på fordypningsmodul innen «Tinnitus Retraining Therapy for management of Sound Tolerance» i 2018. I november 2017 begynte jeg som fagansvarlig audiograf på HØR Byporten. Her jobber jeg med kunder og videre utvikling av fagkompetansen hos alle HØR-audiografer. Jeg elsker jobben min, og synes det er en spennende og takknemlig oppgave å hjelpe kunder til bedre hørsel i sin hverdag. Jeg trives med å jobbe med mennesker, og synes det er gøy å møte hver enkelt med det mål å finne ut hvordan jeg kan hjelpe best mulig, i møtet mellom teknologi og person.

Audiograf hos HØR.Frida

Audiograf

frida@hoer.no

Jeg ble ferdigutdannet med Bachelor i audiologi våren 2017 på NTNU. Jeg fikk jobb rett etter endt utdanning på en privat ØNH-klinikk i Oslo. Her fikk jeg opparbeidet meg god arbeidserfaring. Vinteren 2019 fikk jeg jobb hos HØR, og er veldig fornøyd med dette. Her har jeg ulike arbeidsoppgaver, og kan hjelpe deg hvis du har spørsmål om hørsel og høreapparat. Som de fleste audiografene i landet, så er jeg trønder å syns det er et givende yrke hvor man kan kombinere helse og teknologi. Det å jobbe med mennesker å utgjøre en forskjell hos den enkelte er det som gjør jobben min verdifull.

Audiograf hos HØR.

Sofie

Audiograf

sofie@hoer.no

Våren 2019 ble jeg ferdigutdannet audiograf med en bachelor i audiologi ved NTNU. Mine tidligere arbeidsplasser har vært innen retail og jeg har flere års erfaring innen kundeservice. Audiograf er et spennende og givende yrke, der høreapparatutviklingen skjer raskt. Jeg er derfor opptatt av å holde meg oppdatert slik at jeg kan hjelpe deg med å mestre hverdagen med redusert hørsel på en best mulig måte. Hos HØR får jeg mulighet til å bruke god tid på hver kunde og hver kunde får den tiden de trenger.  HØR ligger sentralt som gjør det enkelt å ta en tur innom og jeg hjelper deg gjerne med hva enn du måtte lure på.

Audiograf hos HØR.Kathrine 

Audiograf

kathrine@hoer.no

Jeg var ferdig utdannet med Bachelor i audiologi i 2018. Jeg begynte hos HØR i juni i år, og har i dag ansvaret for drift av klinikk i butikken. Jeg bidrar til at folk raskt får god hjelp samtidig som vi tilbyr sterk faglig hørselskompetanse. Jobben er veldig spennende fordi den består av både helse og teknologi. Jeg er glad i å jobbe med mennesker, og synes HØR er et spennende konsept, skapt for fremtiden.

Guri

Audiopedagog

guri@hoer.no

Jeg har mastergrad i audiopedagogikk fra Universitetet i Oslo og har jobbet med mennesker med nedsatt hørsel siden 2001. Jeg har etterhvert også fått mange års erfaring med behandling av lydutfordringer som øresus og nedsatt lydtoleranse. De siste årene har jeg tatt i bruk et nytt program for opptrening i musikk for pasienter med større hørselstap. Det viktige med denne opptreningen er å finne frem til mulighetene for å høre på musikk igjen og øke gleden med dette.

Den store fordelen med å jobbe ved HØR er at vi fungerer som et godt tverrfaglig team rundt pasienter med ulike hørselsutfordringer. I tillegg vil vi kunne tilby rask utredning, behandling og opptrening, noe som er mer unikt i hørselsrehabiliteringen i Norge.

 

Butikksjef hos HØR.Frøydis 

Butikksjef HØR Byporten

Jeg har utdanningene årsstudium pedagogikk m/musikk v/Høgskolen i Østfold og Bachelor i Live Elektronikk v/Westerdals Oslo AC. Jeg jobber i HØR som butikksjef og lydspesialist fordi jeg er særlig interessert i god og trygg lyd. I HØR får jeg muligheten til å forske i lydprodukter som passer for de som har utfordringer med hørselen, de som vil beskytte hørselen og de som ønsker kvalitetslyd.

Adele Assisterende butikksjef hos HØR.

Assisterende butikksjef HØR Byporten

Jeg har en bachelor i populærmusikk ved Westerdals Oslo ACT/Høyskolen Kristiania. Hos HØR har jeg mulighet til å bevisstgjøre andre om hørsel, hvordan man kan ta vare på den og vise frem gode lydprodukter. Alle kunder av oss blir møtt med varm velkomst og et personale med lidenskap for god lyd og hørselhelse.

Henric Butikkmedarbeider hos HØR.

Butikkmedarbeider

Studerer Musikkproduksjon på Høyskolen Kristiania. Er bassist/vokalist i bandet Law of All. Å jobbe på HØR gir meg muligheten å kombinere mitt største interesseområde, lyd og musikk, med min utdanning. Det synes jeg er gøy og veldig spennende!

Christian Alexander 

Butikkmedarbeider

Jeg studerer en utøvende bachelor i populærmusikk ved Høyskolen i Kristiania, Westerdals institutt for scene og kunst. Som bassist for mange ulike artister og prosjekter er det så utrolig viktig å ta vare på hørselen som hovedfokuset til HØR er. Dette gjør det både givende og spennende å jobbe her da jeg kan lære mer for min egen fremgang, men også dele av kunnskapen jeg har blitt tildelt og som jeg fortsatt lærer, og som gleder meg.

Egil Andreas 

Butikkmedarbeider

Jeg studerer Bachelor Populærmusikk v/Westerdals Oslo Act og er over gjennomsnittet interessert i gode lydopplevelser. Jeg jobber som salgsmedarbeider i Hør fordi jeg selv har store hørselskader og stor erfaring med både de skildringer rundt hørselsproblematikk som kunder kommer og forteller om, samt produktene vi tilbyr dem! Hørselsskadede er en voksende gruppe i samfunnet, og mitt ønske er å bedre folks fokus og kunnskap rundt ørene og hørselen.