Hør Ullevål Stadion

audiograf@hoer.no
23 89 87 15

Åpningstider

mandag: 07.40-16.40
tirsdag: 07.40-15.40
onsdag: 07.40-19.40
torsdag: 07.40-16.40
fredag: 07.40-15.40

OBS! Hør Ullevål har noe redusert åpningstid i sommer pga. ferieavvikling

Åpningstider i sommer:
mandag: 08.00-16.40
tirsdag til fredag: 08.00-15.40

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer!

Drop-in-service for høreapparater
mandag til fredag 13.00-15.00

Telefontider
hverdager: 09.00-11.00 & 12.00-15.00

Beliggenhet

Ullevål Stadion, 2. etasje Sognsveien 75F 0855 Oslo

Gratis kundeparkering i 1 time i Ullevål stadion P-Hus rett under klinikken. Parkering utover 1 time belastes. Kjør ned i parkeringshuset, hold til høyre og kjør lengst inn til du ser bokstav “F”.

Ankomst til fots: Gå til inngang F, du vil da se Hør-skiltet. Egon og Thon-hotell ligger på motsatt side. Heis er tilgjengelig.

Spesialister

Heidi
Fagansvarlig audiograf

Jeg elsker jobben min, og synes det er en spennende og takknemlig oppgave å hjelpe kunder til bedre hørsel i sin hverdag. Jeg har lang erfaring og videreutdanning innen tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

Alexandra
Klinikkleder og Audiograf

Jeg har 3 års erfaring fra Høresentral på Universitetsykehus, dette gir meg bred kompetanse på å hjelpe de som kommer til Hør med sine individuelle behov. Å ha muligheten til å forbedre enkeltindividets hverdag, og potensielt gi økt livskvalitet, gir meg en meningsfylt arbeidshverdag.

Emina
Audiograf og produktansvarlig

Med 5 års erfaring fra Danmark, er jeg nå hos Hør for å hjelpe deg på best mulig måte med dine hørselsvansker. Jeg har selv nedsatt hørsel og derfor ønsker jeg å hjelpe andre i samme situasjon. Jeg håper jeg kan være med å bedre din livskvalitet, da det er det som gir meg motivasjon og glede i jobben som audiograf.

Guri
Audiopedagog

Den store fordelen med å jobbe ved Hør er at vi fungerer som et godt tverrfaglig team rundt pasienter med ulike hørselsutfordringer. I tillegg vil vi kunne tilby rask utredning, behandling og opptrening.

Monica
Audiopedagog

Gjennom hele livet kan vi oppleve å få hørselsutfordringer, og hos Hør får du god hjelp og behandling. Det som gjør jobben som audiopedagog så givende er muligheten til å hjelpe både barn og voksne til en bedre hørselstilværelse.

Hanne
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg med de fleste hørselsutfordringer. Har 18 års erfaring som audiograf og videreutdanning innen tinnitus og lydoverfølsomhet, og her på Hør bygger jeg videre med TRT. Dette brenner jeg for!

Birgitte
Audiopedagog

Jeg trives svært godt som en del av det erfarne fagteamet hos Hør. Gjennom konkret veiledning og behandling har jeg som audiopedagog gleden av å hjelpe personer med ulike hørselsutfordringer til å mestre sin hverdag bedre.

Elisabeth
Audiograf

Jeg brenner for faget og trives veldig godt med å jobbe på Hør fordi jeg alltid kan tilby alle kunder rask og god hjelp. Det er også svært givende å være en del av et stort tverrfaglig team som tilbyr det beste og nyeste av behandling innen tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

Marie
Audiopedagog

Jeg brenner for å bedre livskvaliteten hos mennesker med ulike utfordringer tilknyttet hørsel og lyd. Som audiopedagog er jeg opptatt av å se hele bildet, da utfordringer hos pasienten kan være komplekst og sammensatt. Det fine med Hør er at behandlerne sitter på en bred kompetanse og samarbeider i et godt tverrfaglig fellesskap.

Kari
Audiograf

Det mest givende med jobben min er å se hvordan tilpassede hørselsløsninger kan forbedre livskvaliteten for våre kunder. Jeg har lang erfaring med å jobbe med tinnitus og mekanismene knyttet til dette. Jeg har også tinnitus selv og vet at med riktig behandling kan plagen sterkt reduseres eller forsvinne.

Viktoria
Audiopedagog

Det er svært givende å være en del av et stort tverrfaglig team på Hør. Jeg trives veldig godt i jobben som audiopedagog og jeg tilbyr rådgivning og behandling tilpasset hver enkelt pasient. Jeg er opptatt av å finne gode mestringsstrategier sammen med pasienten, slik at pasienten selv kan utnytte egne ressurser til å skape en bedre hverdag. 

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid