Drop in service for høreapparat

Vi har åpen drop-in-service på alle typer høreapparater. Vi hjelper alle med sine høreapparat, uavhengig av hvor det er anskaffet fra og fra hvilken produsent de er. Du bestiller ikke time til service, men kommer bare innom. Trekk kølapp når du kommer inn og vi roper deg opp når det er din tur.

Åpningstider Drop in service:

Pris: 300,-

Det kan komme tillegg i prisen for enkelte deler som må skiftes.

Høreapparater trenger jevnlig rens og service for å fungere optimalt. Skitt og smuss i mikrofoninnganger eller lydutgang vil redusere nytteeffekten i høreapparatene dine. Våre audiografer er tilgjengelig hver dag for å sikre at alle høreapparatbrukere har velfungerende utstyr, og at de får nytt godt av den forsterkningen som høreapparatene er programmert til å gi.

Kom innom når det passer deg

Fordelen med drop-in-service er at du ikke trenger å bestille time i forkant. I stedet kommer du innom når det passer for deg. Du trekker kølapp og får estimert ventetid. Når det er din tur får du varsling på telefonen, og du kan derfor vente ute i solen, eller løpe et ærend hvis det er mange foran deg i køen. Kommer du utenom vår drop in tid, kan du levere inn høreapparatet og hente det når det er klart. Vi sender sms når høreapparatet er klart for henting.

Hjelp til oppkobling av høreapparatet

I dag betjenes mange høreapparater av app på mobiltelefon, og du kan ha høreapparater med mulighet for streaming av telefonsamtaler og datalyd. Har det blitt problemer med oppkoblingen eller bruken av dette, kan vi hjelpe deg på drop-in.

Bistand hvis høreapparatet må til reparasjon hos leverandør

Hvis det er noen problemer som vi ikke kan løse hos oss, hjelper vi deg med å fylle ut nødvendige papirer for å sende apparatene inn til leverandøren for reparasjon.

Opplæring i vedlikehold

Trenger du opplæring i vedlikehold eller bruk av høreapparatene, eller en justering av innstillingene, ber vi deg bestille en vanlig time. På den måten får vi nok tid til å hjelpe deg, og lære deg alt du behøver å vite om dine høreapparater.

Les også vår nyttige artikkel med tips til et velfungerende høreapparat her

Hørsel og tinnituseksperter- uten ventetid