GJELDER MELLOM KL. 09-15 ( lunsjstengt 11:30-12).

Drop in service for høreapparat

Vi har åpen drop-in-service på alle typer høreapparater mellom 09-15 alle hverdager på HØR Ullevål Stadion. Service koster 250 kroner.

Vi hjelper alle med sine høreapparat, uavhengig av hvor det er anskaffet fra og fra hvilken produsent de er. Du bestiller ikke time til service, men kommer bare innom når det passer deg mellom kl. 09-15. OBS! Vi ha lunsjstengt fra 11.30-12.00

Høreapparater trenger jevnlig rens og service for å fungere optimalt. Skitt og smuss i mikrofoninnganger eller lydutgang vil redusere nytteeffekten i høreapparatene dine. Våre audiografer er tilgjengelig hver dag for å sikre at alle høreapparatbrukere har velfungerende utstyr, og at de får nytt godt av den forsterkningen som høreapparatene er programmert til å gi.

Kom innom når det passer deg

Fordelen med drop-in-service er at du ikke trenger å bestille time i forkant. I stedet kommer du innom når det passer for deg. Vi er lunsjstengt mellom kl. 11.20 og 12.00, men utover dette tar vi deg gladelig imot på HØR Ullevål Stadion når som helst i perioden fra kl. 09.00 til 15.00.

Hjelp til oppkobling av høreapparatet

I dag betjenes mange høreapparater av app på mobiltelefon, og du kan ha høreapparater med mulighet for streaming av telefonsamtaler og datalyd. Har det blitt problemer med oppkoblingen eller bruken av dette, kan vi hjelpe deg på drop-in.

Bistand hvis høreapparatet må til reparasjon hos leverandør

Hvis det er noen problemer som vi ikke kan løse hos oss, hjelper vi deg med å fylle ut nødvendige papirer for å sende apparatene inn til leverandøren for reparasjon.

Opplæring i vedlikehold

Trenger du opplæring i vedlikehold eller bruk av høreapparatene, eller en justering av innstillingene, ber vi deg bestille en vanlig time. På den måten får vi nok tid til å hjelpe deg, og lære deg alt du behøver å vite om dine høreapparater.

Les også vår nyttige artikkel med tips til et velfungerende høreapparat her

 

Drop in tilbys på:

Hør Ullevål Stadion
Sognsveien 75 F (2 etasje)
0855 OSLO

Gratis sømløs og enkel kundeparkering i 1 time i Ullevaal stadion P-Hus rett under klinikken.

Åpningstider

Man – Fre: kl. 08 – 16
Drop in for høreapparat-service: 09-15 ( lunsj 11:30-12:00)

Kontakt

Telefon: +47 23 89 87 15

Telefontid: 09 -15

E-post: audiograf@hoer.no

 

Vi lytter til ørene dine.