HØR Videokonsultasjon

audiograf@hoer.no
23 89 87 15

Velkommen til HØRs videokonsultasjon for tinnitusrådgivning. Uansett hvor du befinner deg, gir vi deg tilgang til vår ekspertise. Dette er ideelt for deg som bor langt fra våre fysiske klinikker eller som foretrekker videomøter. Vi tilbyr personlig og tilpasset rådgivning rett hjem til deg. Våre erfarne spesialister innen tinnitusbehandling er klare til å støtte og veilede deg. Hos HØR finner du en samtalepartner som forstår og kan bistå deg i å håndtere din tinnitus.

For mange er denne timen tilstrekkelig, men du vil også få en oversikt over mulige videre tiltak om det er nødvendig. 

Bestill time i dag.

Spesialister

Hanne
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg med de fleste hørselsutfordringer. Har 18 års erfaring som audiograf og videreutdanning innen tinnitus og lydoverfølsomhet, og her på HØR bygger jeg videre med TRT. Dette brenner jeg for!

Cecilie
Audiograf

Jeg trives svært godt hos HØR fordi vi her fokuserer på videreutdanning og kompetanseheving for å kunne gi alle kundene våre det beste tilbudet som finnes. Å kunne bidra til at mine kunder får økt livskvalitet, enten det er ved bedre hørsel eller det er å behandle tinnitus trives jeg veldig godt med.

Heidi
Audiograf

Jeg elsker jobben min, og synes det er en spennende og takknemlig oppgave å hjelpe kunder til bedre hørsel i sin hverdag. Jeg har lang erfaring og videreutdanning innen tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

Ida
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg hvis du har spørsmål om hørsel og høreapparat eller tinnitus og nedsatt lydtoleranse. Det å jobbe med mennesker og utgjøre en forskjell hos den enkelte er det som gjør jobben min verdifull.

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid