Hør Videokonsultasjon

audiograf@hoer.no
23 89 87 15

Velkommen til Hørs videokonsultasjon for tinnitusrådgivning. Uansett hvor du befinner deg, gir vi deg tilgang til vår ekspertise. Dette er ideelt for deg som bor langt fra våre fysiske klinikker eller som foretrekker videomøter. Vi tilbyr personlig og tilpasset rådgivning rett hjem til deg. Våre erfarne spesialister innen tinnitusbehandling er klare til å støtte og veilede deg. Hos Hør finner du en samtalepartner som forstår og kan bistå deg i å håndtere din tinnitus.

For mange er denne timen tilstrekkelig, men du vil også få en oversikt over mulige videre tiltak om det er nødvendig. 

Bestill time i dag.

Tilbakemeldinger på videokonsultasjoner

Spesialister

Hanne
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg med de fleste hørselsutfordringer. Har 18 års erfaring som audiograf og videreutdanning innen tinnitus og lydoverfølsomhet, og her på Hør bygger jeg videre med Tinnitus Retraining Therapy (TRT). Dette brenner jeg for!

Heidi
Audiograf

Jeg elsker jobben min, og synes det er en spennende og takknemlig oppgave å hjelpe kunder til bedre hørsel i sin hverdag. Jeg har lang erfaring og videreutdanning innen tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

Ida
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg hvis du har spørsmål om hørsel og høreapparat eller tinnitus og nedsatt lydtoleranse. Det å jobbe med mennesker og utgjøre en forskjell hos den enkelte er det som gjør jobben min verdifull.

Ida Maria
Audiograf

Jeg har bred erfaring fra sykehus i Sverige der jeg jobbet med hørsel og tinnitus i 6 år. Ved å jobbe på Hør kan jeg tilby rask og god hjelp, samt det nyeste innen behandlingsmetoder, noe jeg setter stor pris på. Det beste med min jobb er å se mennesker få hjelp med sine utfordringer med hørsel, tinnitus eller nedsatt lydtoleranse.

Thea
Audiograf

Jeg har over seks års erfaring som audiograf ved offentlig klinikk i Halden. Det er viktig for meg å kunne bidra til en forskjell i mine kunders livskvalitet og hørselshelse. Både for kundens egen del, men også for menneskene han / hun lever sammen med. Det å ha en bred kunnskap om både hørsel- og tinnitusutredning er noe jeg setter ekstra pris på hos Hør. Vi jobber hardt for å hele tiden være de beste på området hva gjelder nedsatt hørsel, tinnitus og nedsatt lydtoleranse. Jeg hjelper deg gjerne med både små og store utfordringer på temaet. Jeg lytter til ørene dine.

Kari
Audiograf

Det mest givende med jobben min er å se hvordan tilpassede hørselsløsninger kan forbedre livskvaliteten for våre kunder. Jeg har lang erfaring med å jobbe med tinnitus og mekanismene knyttet til dette. Jeg har også tinnitus selv og vet at med riktig behandling kan plagen sterkt reduseres eller forsvinne.

Elise
Audiograf

Evne til å se hele mennesket en viktig egenskap jeg verdsetter høyt. Hos Hør bruker jeg 10 års klinisk erfaring og masterutdanning innen helsevitenskap i møte med kunder. Vi hos Hør er opptatt av å være faglig oppdatert innen tinnitusfeltet, og har de riktige verktøyene og kompetansen til å tilby god behandling for dette.

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid