Formstøpte ørepropper

Skreddersydde ørepropper av høy kvalitet med perfekt passform

Musikk

Perfekt lydkvalitet med nøyaktig demping etter dine ønsker.

Våre formstøpte ørepropper for optimal musikkopplevelse heter HIFI propper og fås med fire forskjellige filtermuligheter. Filteret som brukes heter ER og er anerkjent blant musikere og musikkfolk for å dempe lyden helt jevnt. Noe som ivaretar musikkopplevelsen helt optimalt. ER filter kan lett klikkes ut av proppene, slik at du enkelt kan rengjøre øreproppene eller skifte filter ut fra behov.

Monitor

Optimale ørepropper for den profesjonelle.

Vi fører formstøpte in-ear monitors fra ACS. Disse er spesialutviklet for å gi musikere, teknikere og produsenter optimal ren lyd for musikk. De finnes med forskjellige drivere etter forskjellig behov.

Sove

Små og komfortable propper for best mulig søvnkvalitet.

Med våre formstøpte sovepropper kan du oppleve en god natts søvn uten forstyrrelser. Proppene vil dempe maksimalt av hva propper kan dempe. I teorien er dette 40 dB, mens det reelt varierer litt fra person til person, innenfor 28-36 dB.

Jakt og skyting

Trygge produkter for jegere og skyttere.

Jo høyere lyden er, jo kortere tidsrom tåler du å bli utsatt for dette før det kan oppstå en skade. Det er derfor veldig viktig for din hørsel, at du bruker støybeskyttelse både på skytterbanen og på jakt.

Motor og MC

Beskytter deg mot motorstøy og vindstøy.

Uansett om du er ute med MC-en, snøskuteren, gokarten, speedbåten, konkurransebilen eller bare om du er på vift med kabrioleten, så anbefales det at du benytter hørselen din. Hos Hør kan du bestille støypropper til alle behov.

Arbeid og industri

Støypropper som demper skadelig og forstyrrende støy i din arbeidshverdag.

Våre profesjonelle yrkespropper er laget for deg som jobber i støy, og som trenger robuste men behagelige hørselsvern. Støyproppene har forskjellige filtre som sørger for riktig dempningsgrad etter dine behov. Slik beskytter du deg mot støyen samtidig som du oppfatter all viktig lyd.

Kommunikasjon og samband

Samband-, blåtann- og kommunikasjonspropper med perfekt passform.

Trenger du en ørepropp som er tilpasset et sambandssystem, eller en blåtann-propp som er spesialstøpt til øret ditt? Om det så er til utelivsbransjen, politi, fotballdommer, konsertarrangør, ambulanse, røde kors eller hva det enn måtte være. Vi kan ta formstøp av øret ditt og lage dette til deg.

Bade og svømme

Helt tette ørepropper som sikrer tørre ører.

Beskytt ørene dine når du bader, svømmer eller dusjer. Har du ørebetennelse, preferert trommehinne, dren, er nyoperert eller bare synes det er ubehagelig å få vann i ørene? Da har vi løsningen for deg.

Propper til høreapparat

Propp produsert etter din øreavstøpning.

Bruker du høreapparat, men sliter med innsett eller at apparatet sklir ut? Er det mye piping fra høreapparatet, eller kanskje du opplever litt lite effekt fra det? Da kan en øreavstøpning være løsningen. Slik får du  formstøpte ørepropper som passer perfekt til dine ører.

Formstøp (ikke inkl. propper)

Pris: 690,-

Våre autoriserte audiografer er eksperter på å ta sikre og nøyaktige avstøp av ørene dine. Dette sikrer god passform på sluttproduktet. Ørevoks kan redusere nøyaktigheten av avtrykket. På generelt grunnlag anbefaler vi alltid ørevask før man tar avstøp. Dette kan du legge til som ekstratjenester når du bestiller time.

Mer info om formstøp

Funksjonstest støypropper

Pris: 375,-

Funksjonstest er en måling på om dempingen er korrekt når proppen sitter i øret.
Dette gjør vi for eksempel årlig for bedriftskunder som ønsker å sikre optimal beskyttelse og funksjonalitet over tid.

Mer info om funksjonstest

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid