Høreapparater

Glem alt du tenker om høreapparater. I dag er de små mesterverk av moderne design og teknologi. Våre audiografer hjelper deg å finne den optimale løsningen for deg.

Bedre hørsel på 1-2-3 med HØR

Hørselstest hodetelefoner

1. Hørselsutredning & Rådgivning

  • Bestill en utredningstime for en grundig gjennomgang av din hørsel.
  • Få personlig rådgivning om veien videre.

2. Utprøving & Valg

  • Bestill en prøvetime for moderne høreapparater tilpasset dine behov.
  • Prøv høreapparatene i to uker for å sikre det rette valget.

3. Kjøp & Servicegaranti

  • Ved kjøp inkluderes 2 års gratis service.
  • Tilgang til drop-in-service og låneapparat ved behov.
  • Dette betyr at du kan være trygg på at du alltid hører godt og er tatt vare på om noe skulle skje. HØR godt, alltid!

Høreapparater hos HØR – Klar Lyd, Bedre Hørsel

Å opprettholde god hørsel er viktig for mer enn bare evnen til å høre – det påvirker din generelle trivsel og livskvalitet. Å ta hånd om hørselsutfordringer tidlig er nøkkelen til et fullverdig liv.

Designet for deg

Våre høreapparater er skreddersydde for å møte dine behov og stil. Velg fra et bredt spekter av farger og design for å finne den perfekte kombinasjonen av funksjon og estetikk, og nyt en forbedret lydopplevelse med stil og komfort.

Sjekk ut ulike typer apparat og les mer om hva som finnes her. 

Bli trygg på ditt valg

HØR har alltid fokus på å finne den riktige løsningen, derfor tilbyr vi alltid å prøve våre høreapparater i to uker helt uforpliktende. Oppdag hvordan de kan forbedre din daglige lytteopplevelse og bidra til din generelle velvære.

Støtte når du trenger det.

Hos HØR er du sikret kontinuerlig service og support. Vårt løfte om to års gratis service og tilgjengelige låneapparater betyr at du alltid har den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Første skritt mot bedre hørsel

La våre eksperter hjelpe deg å finne det perfekte høreapparatet for deg. Hos HØR får du mer enn et høreapparat; du får en partner som forstår din hørselsreise og prioriterer din komfort og tilfredshet. Begynn din reise mot klarere lyd i dag.

Hvor mye koster et høreapparat? 

Høreapparatene vi benytter koster fra 8800 kroner. Våre mest populære modeller koster 13800,- pr stk.
Vi har et stort faglig miljø som hele tiden holder seg oppdatert på det aller nyeste innen hørselsteknologi og vi bruker utelukkende de nyeste og beste apparatene i verden. Du får alltid prøve ulike typer om du ønsker sammenligne før du bestemmer deg. 

NAV dekker høreapparater til alle i Norge med behov for dette. Men på grunn av lange ventelister både for tilpasning og kontroll av høreapparater, er det flere og flere som velger å gå privat for å anskaffe seg høreapparater, samt få tettere oppfølging.
Du kan få stønad til høreapparater hvert 6. år i det offentlige.
Teknologiutviklingen gjør at mange ønsker å bytte høreapparatmodell oftere enn dette, og mange ønsker ett ekstra sett i tilfelle de første skulle bli ødelagt.  

Finnes det en nedbetalingsløsning?

HØR tilbyr nedbetalingsordninger via SVEA Finans for de som ønsker å dele opp utgiften. Du kan da velge mellom forskjellige nedbetalingsløsninger med valgfri varighet fra 6 – 36 måneder. Våre audiografer hjelper deg enkelt med dette. 

Hva med garantitid?

Alle høreapparat fra HØR har en garantitid på to år. Dette inkluderer også gratis drop-in-service i hele perioden på alle våre klinikker.
Om apparter blir knust eller ødelagt grunnet
uvøren bruk må du bruke egen forsikring eller dekke dette selv. 

Les mer og se våre åpningstider for drop-in-service her.

Brukererfaring

Håkon har nedsatt hørsel og erfaring med forskjellige typer høreapparater. Han forklarer ostigmaet han opplevde rundt høreapparat og frykten hans for å få ytterligere redusert hørsel. Les artikkelen om Håkon her.

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid