Formstøpte ørepropper

Hør tilbyr formstøpte ørepropper perfekt tilpasset dine ører til enhver anledning. Øreproppene kommer med filter med riktig dempningsgrad tilpasset dine behov for at du skal kunne ta vare på din hørsel.

Les mer

Tinnitus

Opplever du piping i ett øre, eller begge? Suser det eller ringer det i ørene? Eller er lydoppfattelsen mere inne i hodet? Alt av lyd som du hører som ikke kommer utenfra defineres som tinnitus.

Les mer

Ørevoks

Ørevoks er en blanding av hudceller og væske. Døde hudceller avstøtes av huden når det dannes nye hudceller. Disse døde hudcellene blandes med fuktighet og væske og blir til ørevoks. 

Les mer

Høreapparater

Man vet ikke hva man ikke hører. Uten å være klar over det kan en endre vaner for å unngå vanskelige situasjoner. Moderne apparater er utviklet for et aktivt liv og kan gjøre hverdagen langt enklere og bedre. Har man tinnitus i tillegg, har det ofte god effekt på tinnitus å bedre hørselen ved bruk av høreapparater.

Les mer om de ulike typene apparater her

Audiopedagog

Alle audiopedagogene hos Hør har avtale med Helfo og tilbyr varierte behandlingsformer. Vi utarbeider et tverrfaglig, skreddersydd opplegg for hver enkelt, enten i samarbeid med våre audiografer eller spesifikt hos audiopedagog.

Les mer

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid