Kommunikasjon- og sambandpropper

Spesialtilpassede ørepropper som sikrer utmerket kommunikasjon

Vi anbefaler alltid ørevask før 3D-scanning av ørene for optimal passform. Bestill kombinert time for ørevask og 3D-scanning for rabattert pris

Bestill time

Trenger du en ørepropp som er tilpasset et sambandssystem? Eller en spesialtilpasset blåtannpropp? Vi tilbyr samband- og kommunikasjonspropper til flere yrkesgrupper, f.eks. utelivsbransjen, politi, brannvesen, fotballdommere, konsertarrangører, ambulansepersonell, røde kors osv.

Alle proppene kan lages tette eller de kan ha filter med ulik dempningsgrad. Ønsker du å ha naturlig tilførsel av lyd kan vi også produsere propper med en ventilasjonskanal.

Vi lager også sleeves til de fleste standard ørepropper slik at de kan sitte perfekt i øret. Ta kontakt med våre audiografer for å høre om vi kan lage sleeves til dine ørepropper.

Alle ører og øreganger varierer i fasong og størrelse, så vår leverandør vil alltid vurdere om det vil være plass til både propper og sleeves i dine øreganger før en eventuell produksjon settes i gang. Dette er med å sikre god komfort på det ferdige produktet. 

kommunikasjonspropp sambandspropp ørepropp brannvesen hør

Priser

Sambandspropp, per proppkr 1180,-
Sleeve til standard ørepropp, per settkr 3000,-
3D-scanning av ørenekr 800,-
Ørevask og 3D-scanning av ørenekr 1400,-

Eksperter innen ørehelse og hørsel
- helt uten ventetid