Offentlig avtale med Helfo hos Hør

Våre audiopedagoger har refusjonsavtale med Helfo. Det betyr at behandling og oppfølging er kostnadsfri for deg så lenge det foreligger en henvisning fra din fastlege eller en øre-nese-hals (ØNH) spesialist.

På Hør kan audiografene hjelpe deg med å gjøre hørselsutredningen uten at du trenger å stå i den offentlige helsekøen. Audiografene tilbyr også grundig utredning for tinnitus og/eller nedsatt lydtoleranse og kan bistå med å ordne dokumentasjon som grunnlag for henvisningen din fra legen.

Vi har per i dag audiopedagoger ved Hør Ullevål stadion, Sandefjord og Fredrikstad. Dersom du følges opp av audiograf ved en av Hørs klinikker som ikke har audiopedagog kan du få tilbud om digital oppfølging.

Tverrfaglig behandling

Hos Hør jobber våre audiografer og audiopedagoger tett sammen for å utforme et effektivt og tverrfaglig behandlingsforløp. Denne integrerte tilnærmingen sikrer en helhetlig behandling av utfordringer knytter til hørsel, tinnitus og/eller nedsatt lydtoleranse. Mange går i behandlingsforløp hos audiograf og audiopedagog parallelt.

Videosamtaler

Våre audiopedagoger tilbyr videokonsultasjoner, noe som gjør det mulig for oss å tilby behandlingstimer over et sikkert videosystem over hele Norge.

Avbestillingsregler

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling innen 24 timer før avtalt time ikke dekkes av Helfo, og vil bli belastet deg privat med gjeldende behandlingstakst hos Helfo.

Henvisningsprosess

Henvisninger fra fastlege eller ØNH-lege kan sendes elektronisk via Norsk Helsenett til følgende adresser:

Hør AS avd. Oslo, Øre-Nese-Halssykdommer (audiopedagog)
Hør AS avd. Sandefjord, Øre-Nese-Halssykdommer (audiopedagog)
Hør AS avd. Fredrikstad, Øre-Nese-Halssykdommer (audiopedagog)
(Henvisninger til Hør Trondheim og Hør Bodø, sendes til Hør Ullevål Stadion)

Eller via post til:

Hør Ullevål Stadion, Sognsveien 75 F, 0855 Oslo
Hør Sandefjord, Skiringssalveien 20, 3208 Sandefjord
Hør Fredrikstad, Wilbergjordet 10, 1605 Fredrikstad
(Henvisninger til Hør Trondheim og Hør Bodø, sendes til Hør Ullevål Stadion)

Alternativt kan henvisningen leveres direkte til resepsjonen hos Hør Ullevål Stadion.

Viktig: Hvis henvisningen sendes i papirform må henvisningen sendes direkte til mottaker/behandlingsklinikk. Henvisningen skal ikke sendes til Helfo gjennom legen. Dette vil hindre oss i å få tilgang til henvisningen og en ny henvisning må ordnes.

Det er nødvendig at henvisningen er på plass før oppsatt time.

Trykk her for Henvisningsskjema til HELFO