Offentlig Avtale med HELFO hos HØR

Våre audiopedagoger har refusjonsavtale med HELFO. Det betyr at behandlingen en kostnadsfri for deg så lenge det foreligger en henvisning fra din fastlege eller en ØNH-spesialist.

Vi har per i dag audiopedagoger ved HØR Ullevål stadion, Sandefjord og Fredrikstad. Dersom du følges opp av audiograf ved en av HØRs klinikker som ikke har audiopedagog kan du få tilbud om digital oppfølging.

Tverrfaglig Hørselsbehandling

Hos HØR jobber våre audiografer og audiopedagoger tett sammen for å utforme et effektivt og tverrfaglig behandlingsløp. Denne integrerte tilnærmingen sikrer en helhetlig behandling av hørselsutfordringer.

 

Henvisningsprosess

Elektronisk henvisning: Vi foretrekker at henvisninger sendes elektronisk via Norsk Helsenett.

Direkte levering: Alternativt kan henvisningen kan leveres direkte til resepsjonen hos HØR. Det er nødvendig at henvisningen er på plass før oppsatt time.

 

Viktig: Hvis henvisningen sendes i papirform må henvisningen sendes direkte til mottaker/behandlingsklinikk. Henvisningen skal ikke sendes til HELFO gjennom legen. Dette vil hindre oss i å få tilgang til henvisningen, og en ny henvisning må ordnes.

Videosamtaler

Våre audiopedagoger tilbyr også videokonsultasjoner, noe som gjør det mulig for oss å tilby behandlingstimer over et sikkert videosystem over hele Norge.

 

Avbestillingsregler

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling innen 24 timer før avtalt time ikke dekkes av HELFO, og vil bli belastet deg privat med gjeldende behandlingstakst hos HELFO.

Send Henvisning til HØR

Henvisninger fra fastlege eller ØNH-lege kan sendes til følgende adresser:

HØR AS avd. Oslo, Øre-Nese-Halssykdommer (audiopedagog)

HØR AS avd. Sandefjord, Øre-Nese-Halssykdommer (audiopedagog)

HØS AS avd. Fredrikstad, Øre-Nese-Halssykdommer (audiopedagog)

(HØR AS avd. Trondheim, Øre-Nese-Halssykdommer (audiopedagog))

 

Eller via post til:

HØR Ullevål Stadion, Sognsveien 75 F, 0855 Oslo

HØR Sandefjord, Skiringssalveien 20, 3208 Sandefjord

HØR Fredrikstad, Wilbergjordet 10, 1605 Fredrikstad

(Henvisninger til HØR Trondheim og HØR Bodø, sendes til HØR Ullevål Stadion)