Formstøpte ørepropper

Ordentlige ørepropper kan gjøre stor forskjell på støyreduksjonen. Våre audiografer tilbyr formstøpte ørepropper, som er perfekt tilpasset dine ørekanaler.

Bestill time Byporten Shopping

Bestill time Ullevål Stadion        

 

Et større utvalg av øreproppene våre er formstøpte. Det betyr at audiografen foretar et avstøp av ørene dine, som deretter brukes til å lage ørepropper som er helt identisk til fasongen på ørene dine.

Hvilke formål dekker formstøpte ørepropper?

Det kommer selvfølgelig an på hvilket behov du har. Sliter du med hørselen, kan du få spesialtilpassede ørepropper til høreapparatet.

Da sitter de etter dine ører, de sklir ikke og vil i tillegg gi deg riktig gradering på ventilering. Det betyr at vi har bedre kontroll på hva som føres inn til trommehinnen av forsterkning fra høreapparatet. Vi kan også bestemme hvor mye lyd som skal gå naturlig inn og ut av øregangen.

Formstøpte ørepropper er også perfekt egnet for deg som er allergisk mot standardpropper for høreapparater.

Søvnpropper drukner ut snorkingen

Har du en samboer som snorker mye, eller bor du kanskje ved en trafikkert vei? Disse ulydene er ikke bare ubehagelige, de kan også gjøre at du sover for dårlig. I disse tilfellene tilbyr vi formstøpte ørepropper for støybegrensning. Søvnpropper har en god form som kun tetter selve øregangen, og ikke fyller ut i det ytre øret. De er derfor svært behagelige å sove med, selv om du ligger på siden.

Det betyr at du kan nyte netter med uavbrutt søvn som følge av lydene rundt deg. Det koster 1290,- for et sett, og blir du medlem av kundeklubben gjøres avstøpingen for bare 325 kroner.

Perfekt som støyvern

Formstøpte ørepropper er en god løsning for deg som må være sikret mot støy. Det kan være deg som går mye på konserter, om du jobber i utelivsbransjen eller har for sterk støypåkjenning på jobb. Formstøpte ørepropper tetter nemlig øregangen hundre prosent, som ikke alltid er tilfellet med de universale øreproppene.

De kommer med forskjellige filter for ulik støybegrensning. Vi veileder deg til å finne riktig dempingsgrad for deg og ditt behov. Det er også mulig å kjøpe flere sett filter, og du kan lett skifte disse etter behov.

Øreproppene kan du ha i mange år, men vi anbefaler at du foretar en ny støp etter 5 års tid.

Bestill time Byporten Shopping

Bestill time Ullevål Stadion        

Her holder vi til

HØR Byporten Shopping (Plan 1)

Jernbanetorget 6

0154 OSLO

Åpningstider

Man – Fre: kl. 10 – 21

Lørdag: kl. 10 – 20

Kontakt

Telefon: +47 23 89 87 15

E-post: audiograf@hoer.no

Se våre medarbeidere


Her holder vi til

Hør Klinikk Ullevål Stadion

Sognsveien 75 F (2 etasje)

0855 OSLO

Gratis sømløs og enkel kundeparkering i 1,5 time i Ullevaal stadion P-Hus rett under klinikken.

Åpningstider

Man – Fre: kl. 08 – 16

Kontakt

Telefon: +47 23 89 87 15

E-post: audiograf@hoer.no