Om oss

Over 1 millioner nordmenn har i dag utfordringer med hørselen og enda flere opplever jevnlig støy eller belastninger som kan skade hørselen på sikt. Det vil vi gjøre noe med.

Bestill time

Oppslag for HØR: Lytter til grunderdrømmen.

Les artikkelen om oss i Finansavsien. 

Over 1 millioner nordmenn har i dag utfordringer med hørselen og enda flere opplever jevnlig støy eller belastninger som kan skade hørselen på sikt. Det vil vi gjøre noe med.

Nyetablert kjede innen hørsel

HØR er en ny kjede med et unikt tilbud for alle som vil ta bedre vare på hørselen sin. For de fleste handler det om å forebygge skader ved å forstå og begrense de truslene som kan svekke eller ødelegge hørselen i hverdagen. For noen handler det om å behandle eller ta vare på en hørsel som allerede er skadet eller svekket. Uansett er det vårt mål å lytte og hjelpe slik at flest mulig kan glede seg over gode og trygge lydopplevelser – gjennom hele livet.

Som den eneste kjeden i Norge vil HØR samle ekspertisen og produktene som bidrar til bedre hørsel og tryggere lydopplevelser på ett sted. Hos oss finner du høreapparater, hodetelefoner, hørselvern og spesialprodukter for tinnitus og øresus. I tillegg har vi valgt ut en rekke andre lyd- og akustikkprodukter som både tar vare på og gleder ørene dine.

Men vel så viktig som gode produkter er den fagkompetansen vi har samlet i HØR for å gi våre kunder gode råd på veien. Hos HØR møter du erfarne audiografer og audiopedagoger som vil hjelpe deg med å forstå og ta vare på egen hørsel – eller den til dine nærmeste. Ta gjerne kontakt med oss gjennom e-post, telefon eller facebook, eller besøk oss på vår hovedavdeling HØR Ullevål Stadion (inngang 75F) eller vår in-house avdeling HØR Frogner på Aleris Frogner.

HØR Ullevål Stadion / Hovedkontor:

Hør Ullevål Stadion

Sognsveien 75 F (2 etasje)

0855 OSLO

Telefon: 23 89 87 15

Mail: audiograf@hoer.no

Org. nr.: 816563712

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid