Spesialister

Hos HØR møter du erfarne audiografer og audiopedagoger med spesialkompetanse på hørsel, høreapparater, tinnitus, hyperakusis, misofoni og formstøpte ørepropper.

HØR NorgeHØR OsloHØR TrondheimHØR SandefjordHØR FredrikstadHØR Bodø

Bestill time

HØR Norge

Janne
Daglig leder HØR

Jeg har jobbet på HØR siden august 2018, og gikk inn som Daglig leder fra mai 2021. Min oppgave er å lede, utvikle og ekspandere HØRkjeden. Jeg trives svært godt med en utrolig spennende jobb og et fantastisk godt team.

Heidi
Fagleder

Min oppgave som fagleder i HØR Norge er å sørge for videreutdanning og kompetanseheving for alle audiografer i HØR. Jeg sikrer at alle til enhver tid har den beste kompetansen og kan tilby alle kunder det optimale utrednings- og behandlingstilbudet.

Erik Harry

Berit
Booking-ansvarlig

Jeg har over 30 års erfaring i høreapparatbransjen og er veldig stolt over å jobbe i HØR der det er så sterkt fokus på kvalitet og kompetanse.

Marie
Booking-medarbeider

Siden mars 2023 har jeg hatt gleden av å jobbe sammen med ett fantastisk og kompetent team hos HØR. Her setter vi alltid deg og dine behov først. Jeg hjelper gjerne til å booke time hos en av våre dyktige audiografer.

HØR Oslo

Heidi
Fagansvarlig audiograf

Jeg elsker jobben min, og synes det er en spennende og takknemlig oppgave å hjelpe kunder til bedre hørsel i sin hverdag

Guri
Audiopedagog

Den store fordelen med å jobbe ved HØR er at vi fungerer som et godt tverrfaglig team rundt pasienter med ulike hørselsutfordringer. I tillegg vil vi kunne tilby rask utredning, behandling og opptrening.

Charlotte
Audiopedagog

Logoped, Audiopedagog og Auditiv Verbal Terapeut. Samspillet mellom hørsel, lytting og talespråk er kjernen i arbeidet mitt. Jeg har lang erfaring med lytte og taletrening, talevansker, AVT og APD.  Jeg tilbyr hørsels og taletrening til både barn og voksne.

Monica
Audiopedagog

Gjennom hele livet kan vi oppleve å få hørselsutfordringer, og hos HØR får du god hjelp og behandling. Det som gjør jobben som audiopedagog så givende er muligheten til å hjelpe både barn og voksne til en bedre hørselstilværelse.

Hanne
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg med de fleste hørselsutfordringer. Har 18 års erfaring som audiograf og videreutdanning innen tinnitus og lydoverfølsomhet, og her på HØR bygger jeg videre med TRT. Dette brenner jeg for!

Birgitte
Audiopedagog

Jeg trives svært godt som en del av det erfarne fagteamet hos HØR. Gjennom konkret veiledning og behandling har jeg som audiopedagog gleden av å hjelpe personer med ulike hørselsutfordringer til å mestre sin hverdag bedre.

Maryam
Audiograf

Å hjelpe en kunde til et bedre sosialt liv, en bedre arbeidshverdag, en hverdag med mindre anstrengelser og mindre bekymringer, gir mening i hverdagen min. Å yte best mulig hjelp motiverer meg til å utvikle meg faglig.

Emina
Audiograf

Med 5 års erfaring fra Danmark, er jeg nå hos HØR for å hjelpe deg på best mulig måte med dine hørselsvansker. Jeg har selv nedsatt hørsel og derfor ønsker jeg å hjelpe andre i samme situasjon. Jeg håper jeg kan være med å bedre din livskvalitet, da det er det som gir meg motivasjon og glede i jobben som audiograf.

Elisabeth
Audiograf

Jeg brenner for faget og trives veldig godt med å jobbe på HØR fordi jeg alltid kan tilby alle kunder rask og god hjelp. Det er også svært givende å være en del av et stort tverrfaglig team som tilbyr det beste og nyeste av behandling innen tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

Alexandra
Audiograf

Jeg har 3 års erfaring fra Høresentral på Universitetsykehus, dette gir meg bred kompetanse på å hjelpe de som kommer til HØR med sine individuelle behov. Å ha muligheten til å forbedre enkeltindividets hverdag, og potensielt gi økt livskvalitet, gir meg en meningsfylt arbeidshverdag.

Marie
Audiopedagog

Jeg brenner for å bedre livskvaliteten hos mennesker med ulike utfordringer tilknyttet hørsel og lyd. Som audiopedagog er jeg opptatt av å se hele bildet, da utfordringer hos pasienten kan være komplekst og sammensatt. Det fine med HØR er at behandlerne sitter på en bred kompetanse og samarbeider i et godt tverrfaglig fellesskap.

Kari
Audiograf

Agnes Maria
Audiograf

HØR Trondheim

Erik
Klikkleder og audiograf

Ser frem imot å utvikle HØR-kjeden videre i Midt-Norge. Det HØR har fått til i Oslo, som nå sikkert er Skandinavias beste Tinnitus-tilbud er noe jeg gleder meg å få til sammen med mine ansatte også i Trondheim.

Wenche
Audiograf

Som audiograf hos HØR har jeg mulighet til å hjelpe kundene med de hørselsutfordringene de har.
Jeg synes det er meningsfullt å få være med på å gjøre hverdagen bedre for våre kunder.
Den variasjonen jeg har i min arbeidshverdag i møte med ulike mennesker, setter jeg stor pris på.

Cecilie
Audiograf

Jeg trives svært godt hos HØR fordi vi her fokuserer på videreutdanning og kompetanseøkning for å kunne gi alle kundene våre det beste tilbudet som finnes. Å kunne bidra til at mine kunder får økt livskvalitet, enten det er ved bedre hørsel eller det er å behandle tilbake til normal oppfattelse av støy trives jeg veldig godt med.

Amanjeet
Audiograf

Gjennom jobben min som audiograf på HØR kan jeg hjelpe kunder til økt livskvalitet. Jeg synes det er spennende å jobbe med mennesker, møte deres unike behov og hjelpe de til en bedre hverdag.

HØR Sandefjord

Elise
Klikkleder og audiograf

Evne til å se hele mennesket en viktig egenskap jeg verdsetter høyt. Hos HØR bruker jeg 10 års klinisk erfaring og masterutdanning innen helsevitenskap i møte med kunder. Vi hos HØR er opptatt av å være faglig oppdatert innen hørselsfeltet, og har de riktige verktøyene og kompetansen til å gi unik behandling av ulike hørselsplager. Det er meningsfullt for meg.

Hedvig
Audiograf

Det er givende å møte mennesker med ulike behov og tilby individuell tilpasset behandlingsløsning for alle typer hørselstap og hørselsutfordringer. Den raske utviklingen i faget gjør at flere opplever en bedre livskvalitet.

Linn Renate
Audiopedagog

Har flere års erfaring med hørselsrehabilitering av voksne, og har de siste årene hatt fokus på behandling av personer med nedsatt lydtoleranse og tinnitus. Som en del av et godt tverrfaglig team på HØR, har jeg som audiopedagog med videreutdanning innen kognitiv atferdsterapi mulighet til å tilby veiledning og behandling av personer med ulike hørselsutfordringer.

Tov Bjørnar
Audiopedagog

HØR Fredrikstad

Thea
Klinikkleder og audiograf

Jeg har over seks års erfaring som audiograf ved offentlig klinikk i Halden. Det er viktig for meg å kunne bidra til en forskjell i mine kunders livskvalitet og hørselshelse. Både for kundens egen del, men også for menneskene han / hun lever sammen med. Det å ha en bred kunnskap om både hørsel- og tinnitusutredning er noe jeg setter ekstra pris på hos HØR. Vi jobber hardt for å hele tiden være de beste på området hva gjelder nedsatt hørsel, tinnitus og nedsatt lydtoleranse. Jeg hjelper deg gjerne med både små og store utfordringer på temaet. Jeg lytter til ørene dine.

Ida
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg hvis du har spørsmål om hørsel og høreapparat. Det å jobbe med mennesker og utgjøre en forskjell hos den enkelte er det som gjør jobben min verdifull.

Elin
Audiopedagog

HØR Bodø

Kristin
Klinikkleder og audiograf

Hvert kundemøte er forskjellig, og alle har sin egen opplevelse av sin hørselssituasjon og ulike utfordringer. Jeg liker å utrede, kartlegge og finne løsninger. Min oppgave er å se hvor det er mulig å gjøre forbedringer. Jeg møter utrolig mange flotte mennesker i min arbeidshverdag og jeg har stor glede av å bruke all min kunnskap og erfaring til å finne gode løsninger sammen med hver enkelt.

Gaute
Audiograf

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid