Spesialister

Hos HØR møter du erfarne audiografer og audiopedagoger. Vi vil hjelpe deg med å forstå, forbedre og ta vare på egen hørsel, eller hørselen til dine nærmeste.

Bestill time

Janne
Daglig leder HØR

Jeg har jobbet på HØR siden august 2018, og gikk inn som Daglig leder fra mai 2021. Min oppgave er å lede, utvikle og ekspandere HØRkjeden. Jeg trives svært godt med en utrolig spennende jobb og et fantastisk godt team.

Heidi
Fagansvarlig audiograf

Jeg elsker jobben min, og synes det er en spennende og takknemlig oppgave å hjelpe kunder til bedre hørsel i sin hverdag

Frida
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg hvis du har spørsmål om hørsel og høreapparat. Det å jobbe med mennesker å utgjøre en forskjell hos den enkelte er det som gjør jobben min verdifull.

Sofie
Audiograf

Hos HØR får jeg mulighet til å bruke god tid på hver kunde og hver kunde får den tiden de trenger.

Guri
Audiopedagog

Den store fordelen med å jobbe ved HØR er at vi fungerer som et godt tverrfaglig team rundt pasienter med ulike hørselsutfordringer. I tillegg vil vi kunne tilby rask utredning, behandling og opptrening.

Charlotte
Audiopedagog

Logoped, Audiopedagog og Auditiv Verbal Terapeut. Samspillet mellom hørsel, lytting og talespråk er kjernen i arbeidet mitt. Jeg har lang erfaring med lytte og taletrening, talevansker, AVT og APD.  Jeg tilbyr hørsels og taletrening til både barn og voksne.

Bjørnar
Audiograf

Jeg synes jobben min er spennende og utfordrende. Liker godt variasjonen av behov fra kundene, noen vil ha hjelp til å høre bedre, andre vil ha formstøpte propper for å beskytte seg mot støy.

Tina

Tina
Audiopedagog

Jeg har studert hørsel, musikk og psykologi, og på HØR smeltes disse sammen til et bredt behandlingstilbud. Jeg elsker jobben min fordi det er veldig givende å se en positiv endring for de som står fast med hørselsutfordringer.

Monica

Monica
Audiopedagog

Gjennom hele livet kan vi oppleve å få hørselsutfordringer, og hos HØR får du god hjelp og behandling. Det som gjør jobben som audiopedagog så givende er muligheten til å hjelpe både barn og voksne til en bedre hørselstilværelse.

Linn Sofie
Audiograf

Jeg er svært glad i mennesker og hjelper deg gjerne. Å få lov til å bidra til økt livskvalitet synes jeg er veldig givende.

Hanne

Hanne
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg med de fleste hørselsutfordringer. Har 18 års erfaring som audiograf og videreutdanning innen tinnitus og lydoverfølsomhet, og her på HØR bygger jeg videre med TRT. Dette brenner jeg for!

Birgitte
Audiopedagog

Jeg trives svært godt som en del av det erfarne fagteamet hos HØR. Gjennom konkret veiledning og behandling har jeg som audiopedagog gleden av å hjelpe personer med ulike hørselsutfordringer til å mestre sin hverdag bedre.

Amanjeet
Audiograf

Gjennom jobben min som audiograf på HØR kan jeg hjelpe kunder til økt livskvalitet. Jeg synes det er spennende å jobbe med mennesker, møte deres unike behov og hjelpe de til en bedre hverdag.

Maryam
Audiograf

Å hjelpe en kunde til et bedre sosialt liv, en bedre arbeidshverdag, en hverdag med mindre anstrengelser og mindre bekymringer, gir mening i hverdagen min. Å yte best mulig hjelp motiverer meg til å utvikle meg faglig.

Gelawèsh
Audiopedagog

Som audiopedagog på HØR er jeg en del av et tverrfaglig team, og jeg trives veldig godt. HØR gjør det mulig å tilby et helhetlig behandlingstilbud til personer med ulike hørselsutfordringer.

Vi lytter til ørene dine.