Spesialister

Hos HØR møter du erfarne audiografer og audiopedagoger. Vi vil hjelpe deg med å forstå, forbedre og ta vare på egen hørsel, eller hørselen til dine nærmeste.

Bestill time

Janne
Daglig leder HØR

Jeg har jobbet på HØR siden august 2018, og gikk inn som Daglig leder fra mai 2021. Min oppgave er å lede, utvikle og ekspandere HØRkjeden. Jeg trives svært godt med en utrolig spennende jobb og et fantastisk godt team.

Heidi
Fagansvarlig audiograf

Jeg elsker jobben min, og synes det er en spennende og takknemlig oppgave å hjelpe kunder til bedre hørsel i sin hverdag

Frida
Audiograf

Jeg kan hjelpe deg hvis du har spørsmål om hørsel og høreapparat. Det å jobbe med mennesker å utgjøre en forskjell hos den enkelte er det som gjør jobben min verdifull.

Sofie
Audiograf

Hos HØR får jeg mulighet til å bruke god tid på hver kunde og hver kunde får den tiden de trenger.

Guri
Audiopedagog

Den store fordelen med å jobbe ved HØR er at vi fungerer som et godt tverrfaglig team rundt pasienter med ulike hørselsutfordringer. I tillegg vil vi kunne tilby rask utredning, behandling og opptrening.

Charlotte
Audiopedagog

Jeg er audiopedagog og tar også en ny master i logopedi nå for å utvide min kompetanse ytterligere. Jeg trives veldig godt med å tilby hørselshjelp både for barn og voksne.

Bjørnar
Audiograf

Jeg synes jobben min er spennende og utfordrende. Liker godt variasjonen av behov fra kundene, noen vil ha hjelp til å høre bedre, andre vil ha formstøpte propper for å beskytte seg mot støy.

Tina

Tina
Audiopedagog

Jeg har studert hørsel, musikk og psykologi, og på HØR smeltes disse sammen til et bredt behandlingstilbud. Jeg elsker jobben min fordi det er veldig givende å se en positiv endring for de som står fast med hørselsutfordringer.

Monica

Monica
Audiopedagog

Gjennom hele livet kan vi oppleve å få hørselsutfordringer, og hos HØR får du god hjelp og behandling. Det som gjør jobben som audiopedagog så givende er muligheten til å hjelpe både barn og voksne til en bedre hørselstilværelse.

Linn Sofie
Audiograf

Jeg er svært glad i mennesker og hjelper deg gjerne. Å få lov til å bidra til økt livskvalitet synes jeg er veldig givende.

Hanne

Hanne
Audiograf

Mitt store interessefelt er tinnitus og nedsatt lydtoleranse, og jeg er glad for å kunne fokusere på denne kundegruppen sammen med det erfarne fagteamet hos HØR.

Vi lytter til ørene dine.