Nettkonsultasjon for hørsel

Har du spørsmål angående hørsel eller høreapparat? Eller skulle du ha justert lyden i høreapparatet uten å forlate godstolen? Våre audiografer tilbyr flere nettjenester, inkludert fjernjustering av høreapparater.

Bestill time

Har du spørsmål angående hørsel eller høreapparat? Eller skulle du ha justert lyden i høreapparatet uten å forlate godstolen? Våre audiografer tilbyr flere nettjenester, inkludert fjernjustering av høreapparater.

I en hektisk hverdag kan det være lett å glemme detaljer rundt bruk eller vedlikehold av høreapparatene dine. Samtidig kan spesielle situasjoner, som Corona-pandemien, gjøre at du ikke får beveget deg utendørs slik du ønsker. Da kan det bli vanskelig å få hjelpen du trenger.

Våre audiografer holder heldigvis åpent via nettkonsultasjon. Ved å sende en mail til audiograf@hoer.no finner vi en tid som passer deg. Vi kan bistå med blant annet fjernjustering av høreapparater, instruksjonshjelp, opplæring og lytteteknikker. Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi bistår.

Høreapparatene må rengjøres

For å få den gode nytteeffekten av apparatene, er det veldig viktig å holde de rene og åpne til enhver tid. Litt smuss i lydutgangen vil redusere, eller i verste fall blokkere, all lyd. Høreapparatet vil dermed ikke gi deg resultatet du forventer. Dagens høreapparater blir mer og mer avanserte, og du ønsker kanskje å se om det er flere måter å bruke eller justere høreapparatet på.

Audiografene våre tilbyr konsultasjon via Skype eller telefon. Vi kan gi deg opplæring og informasjon mens du sitter komfortabelt i ditt eget hjem. Vi kan også vise deg:

  • Hvordan du enklest mulig setter inn høreapparatet
  • Hvordan du rengjør akkurat ditt høreapparat
  • Hvilken fjernkontroll-app som passer ditt høreapparat
  • Hvordan du bruker appen
  • Ulike lytteteknikker
  • Hvordan du kan oppnå best mulig hørselsfunksjon i krevende situasjoner

Bestill nett-konsultasjon ved å sende mail til audiograf@hoer.no.

Fjernjustering av høreapparater

Mange høreapparater kommer nå med mulighet for fjernjustering av innstillingene. Mens du sitter hjemme kan altså audiografen koble seg på innstillingene, og justere lyden etter ditt ønske. Det kan være veldig praktisk i en hektisk hverdag.

Velg mellom en konsultasjon der du opplever alle justeringer mens de skjer, eller ta en samtale på forhånd med audiografen. Da vil vi sende deg de nye innstillingene som en oppdatering i appen din.

Er du usikker på om ditt høreapparat kan fjernjusteres? Ta kontakt med oss og spør! Vi kan koble oss opp på alle høreapparater som har denne muligheten, uavhengig av om du har fått de tildelt av NAV eller kjøpt de privat.

Ta kontakt med oss i dag ved å sende mail til audiograf@hoer.no, og få hjelpen du trenger hjemmefra.

Vi lytter til ørene dine.