Nettkonsultasjon for høreapparat

Har du spørsmål angående hørsel eller høreapparat? Eller skulle du ha justert lyden i høreapparatet uten å forlate godstolen? Våre audiografer tilbyr flere nettjenester, inkludert fjernjustering av høreapparater.

Pris: 1 400,-

Nettkonsultasjon for høreapparat

Har du spørsmål angående hørsel eller høreapparat? Eller skulle du ha justert lyden i høreapparatet uten å forlate godstolen? Våre audiografer tilbyr flere nettjenester, inkludert fjernjustering av høreapparater. Kanskje er en nettkonsultasjon for høreapparat det som passer best for deg.

I en hektisk hverdag kan det være lett å glemme detaljer rundt bruk eller vedlikehold av høreapparatene dine. Samtidig kan spesielle situasjoner, som Corona-pandemien, gjøre at du ikke får beveget deg utendørs slik du ønsker. Da kan det bli vanskelig å få hjelpen du trenger.

Våre audiografer tilbyr vanlige konsultasjoner i henhold til smittevernsregler på våre klinikker i tillegg til at vi tilbyr nettkonsultasjon for høreapparat. Ved å sende en mail til audiograf@hoer.no finner vi en tid som passer deg. Vi kan bistå med blant annet fjernjustering av høreapparater, instruksjonshjelp, opplæring og lytteteknikker. Det er viktig at høreapparatene fungerer optimalt for deg og dine behov. Og at de gir deg den maksimale lyttehjelpen.

Det er viktig at du føler du har kontroll på rengjøring og skifte av forbruksdeler. Samt at du føler deg trygg på betjening via kontroller på høreapparatene eller via en app.  Fortell oss hva du trenger hjelp med, og vi kan bistå via en nettkonsultasjon.

Nettkonsultasjon for høreapparat

Høreapparatene må rengjøres

For å få den gode nytteeffekten av apparatene, er det veldig viktig å holde de rene og åpne til enhver tid. Litt smuss i lydutgangen vil redusere, eller i verste fall blokkere, all lyd. Høreapparatet vil dermed ikke gi deg resultatet du forventer. Dagens høreapparater blir mer og mer avanserte, og du ønsker kanskje å se om det er flere måter å bruke eller justere høreapparatet på.

Audiografene våre tilbyr konsultasjon via Skype eller telefon. Vi kan gi deg opplæring og informasjon mens du sitter komfortabelt i ditt eget hjem. Vi kan også vise deg:

  • Hvordan du enklest mulig setter inn høreapparatet
  • Hvordan du rengjør akkurat ditt høreapparat
  • Hvilken fjernkontroll-app som passer ditt høreapparat
  • Hvordan du bruker appen
  • Ulike lytteteknikker
  • Hvordan du kan oppnå best mulig hørselsfunksjon i krevende situasjoner

Bestill nettkonsultasjon ved å sende mail til audiograf@hoer.no.

Les også denne artikkelen med nyttige tips til velfungerende høreapparater. Og husk vårt unike Drop-in tilbud til alle høreapparatbrukere med mulighet for å reise inn til klinikk. Les mer om dette tilbudet her.

Nettkonsultasjon med fjernjustering

Mange høreapparater kommer nå med mulighet for fjernjustering av innstillingene. Kanskje merker du at lyden er satt for skarpt først når du kommer hjem etter siste avtale hos audiografen. Eller at det ble glemt å legge inn et program for musikk, tale i støy eller telespole. Mens du sitter hjemme kan altså audiografen koble seg på innstillingene, og justere lyden etter ditt ønske og legge inn de programmene du måtte savne. Dette kan være veldig praktisk i en hektisk hverdag. De fleste leverandørene av høreapparater har nå muligheten for fjernjustering av høreapparater via høreapparatenes programvare.

Velg mellom en live nettkonsultasjon der du opplever alle justeringer mens de skjer, eller ta en samtale på forhånd med audiografen om de ønskelige justeringene. Audiografen vil da sende deg de nye innstillingene som en oppdatering i appen din.

Ta kontakt med oss i dag ved å sende mail til audiograf@hoer.no, og få hjelpen du trenger hjemmefra. Ønsker du heller å møte våre audiografer på en av våre klinikker, trykk her for å bestille time.

Kilder: resound.assist, sivantos.telecare

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid