Prøve høreapparat

Er du usikker på om du egentlig trenger et høreapparat? Vi tilbyr tilpasning og opplæring i høreapparat, som du kan teste hjemme og på jobb i opptil 2 uker.

Du betaler kun for tilpasningstimen, og får gratis hjemlån og oppfølging. Eventuell hørselstest kommer i tillegg.

Bestill time

Det er ikke lett å vite om høreapparatet du vurderer er riktig for deg. Nettopp derfor er det viktig å ta tiden til hjelp, med god rådgivning fra våre audiografer. Vi tilbyr alle våre kunder 1-2 ukers prøvetid med høreapparat. De aller fleste modellene er tilgjengelig i demoutgave, og vi velger ut riktig type demoapparat sammen med deg etter dine ønsker og behov.

Tilvenningsprosessen er viktig

For å benytte deg av tilbudet, må du kun ha med deg din siste hørselstest. Du kan også ta en ny hørselstest hos HØR. Vi tilpasser demoapparatet til deg når du kommer inn og gir deg grundig opplæring og informasjon, slik at tilvenningsprosessen blir behagelig og trygg. Våre audiografer kan også tilpasse og gjøre justeringer på høreapparatet underveis. Vi setter opp kontroll etter én og to uker, alt avhengig av hvor lenge du ønsker å prøve høreapparatet. Denne metoden gir deg rask og effektiv hjelp, med god veiledning hele veien. Hvis du finner ut at høreapparatet ikke er noe for deg, leverer du det tilbake etter endt testperiode. Du betaler selvsagt ingenting for prøvetiden. Har du behov for å prøve høreapparatene over lengre tid, kan du leie apparatene og få videre oppfølging og rådgivning av audiografene. Er du ikke fornøyd med det første demoapparatet? Da kan vi selvsagt bytte det ut, ta ny tilpasning og gi deg videre hjemlån. Da betaler du kun for den ekstra timen med tilpasning, og får ny gratis hjemlånsperiode på opptil 2 uker.

Vil du kjøpe høreapparatet?

Hos HØR kan du kjøpe de beste høreapparatene, tilpasset dine individuelle behov. Hos oss er det ingen ventetid, og du trenger heller ingen henvisning. I tillegg har vi lang åpningstid, stor fleksibilitet og mulighet for å fjernjustere de fleste høreapparatene over nett. HØR har avtale med alle høreapparatleverandørene som leverer til NAV i Norge i dag. Vi har delt inn våre høreapparater i tre kategorier:

  • Gull: Årets toppmodeller fra våre leverandører.
  • Sølv: Fjorårets høreapparater, eller enklere varianter av årets gullmodeller.
  • Kampanje: Høreapparater i en rimeligere prisklasse, 1-2 år gamle høreapparater eller enklere varianter av årets gullmodeller.

Høreapparatet kan betales med én gang, eller med en nedbetalingsplan.

Få oppfølgingen du trenger med serviceavtale

Ved kjøp av høreapparat hos HØR tilbyr vi en serviceavtale, som betyr at du får tre konsultasjoner hos audiograf for prisen av én. Dette sikrer god oppfølging. Da kan vi også følge deg opp med justeringer og veiledende informasjon, etter hvert som du blir en mer og mer erfaren bruker av ditt nye høreapparat. Vi har også alt av ekstra tilbehør til høreapparatene til salg. Hvis du har behov for en streamer til TV, eller en mikrofon for å kunne enklere snakke i handsfree gjennom høreapparatene, eller en egen samtalemikrofon. Spør oss, så finner vi det som er aktuelt for dine behov. Du får fast avslag på 3000 kroner per sett nye høreapparater hvis vi får et gammelt sett høreapparat av deg i innbytte. Har du noen høreapparater som bare ligger i skuffen, lever de inn til HØR og få rabatten på dine nye, moderne høreapparater. Ta kontakt med Klinikk leder hos HØR dersom du vil vite mer rundt prøveperioden, finansiering og priser. Janne Hallset Mykkelbost, janne@hoer.no

Her holder vi til

Hør Klinikk Ullevål Stadion
Sognsveien 75 F (2 etasje)
0855 OSLO

Gratis sømløs og enkel kundeparkering i 1 time i Ullevaal stadion P-Hus rett under klinikken.

Åpningstider

Man – Fre: kl. 08 – 16
Telefontid og drop in for service: 09-15 ( lunsj 11:30-12:00)

Kontakt

Telefon: +47 23 89 87 15
E-post: audiograf@hoer.no

Vi lytter til ørene dine.