Høreapparater

Hverdagen kan være så mye lettere når du slipper å anstrenge deg for å høre det som foregår rundt deg. Med verdens smarteste høreapparater og krystallklar lyd, kan våre høreapparater gi deg en personlig og tilpasset lytteopplevelse. Høreapparatmodellene HØR fører er de 7 store i Norge, og alle merkene har fokus på ulike spesifikasjoner. Derfor tilbyr HØR utlånsapparater, slik at du kan finne ditt perfekte høreapparat. Om du er teknisk anlagt kan mange av høreapparatene vi fører gi deg muligheten til å skreddersy dine egne apparater, akkurat som du ønsker. Og hvis du ikke ønsker å styre din egen lytteopplevelse, men heller ønsker at dine høreapparater skal klare dette selv, har vi også det du er ute etter. Noen av merkene vi fører har til og med fjernjustering, slik at du kan sitte komfortabelt i ditt eget hjem, mens vi justerer dine høreapparater.

Det finnes nesten ingen grenser for hva høreapparatene kan klare, for disse kan kobles til app på telefonen, slik at du diskre kan justere lyden slik du ønsker, og et flust med tilleggsutstyr som gir deg optimale lyttevilkår.

Er du bekymret for batteribytte, har vi også høreapparater med ladere. Da kan du få en bekymringsfri hverdag, og bruke tiden din på det som betyr mest for deg. Ikke nok med det, du kan også få høreapparater som har både lader og batteri. Da kan du uten å tenke på det dra på en velfortjent sydenferie eller en helgetur til hytta.

Ta kontakt med HØR for å sikre deg en ny og bedre hverdag.

Trykk HER for å bestille time hos en av våre audiografer