Time hos audiograf

Enten du trenger justering av dine gamle høreapparat eller tilpasning av nye høreapparat. Enten du trenger rådgivning om bruken av høreapparatene eller informasjon om hva som er mulighetene. Audiografene hos HØR er alltid klare for å hjelpe deg med dine behov. Bestill en time til audiograf.

Pris: 1100,-

Bestill time

Når du først har gått til anskaffelse av et høreapparat, er det viktig å holde det i god stand. Audiografene hos HØR hjelper deg med alt du trenger for å bruke høreapparatet ditt, som for eksempel:

  • Justering på høreapparatet
  • Kontroll og tilstandssjekk
  • Test av høreapparatet
  • Opplæring til bruk
  • Tilkobling til andre hørselshjelpemidler eller enheter
  • Rens av utstyr

Det spiller ingen rolle om høreapparatet ikke er kjøpt hos oss. Audiografene hos HØR hjelper deg, uansett. Les også vår nyttige artikkel med tips til et velfungerende høreapparat.

En time hos audiograf kan gi mye

Når du møter opp til konsultasjon, tar vi en prat for å finne ut hva du liker eller misliker med lyden du har i høreapparatet ditt i dag. Deretter vil vi justere lyden for å gi deg riktig lydnivå og lydbilde. Er det situasjoner der høreapparatene ikke fungerer optimalt? Da kan det lønne seg å legge inn et spesial program for disse situasjonene. HØR-audiografene kan også verifisere lyden med REM-utstyr. Det står for Real Ear Measurement, som lar oss fysisk måle lyden ved trommehinna. Testen gir audiografene en eksakt fysisk tilbakemelding på hva lydnivået ditt ligger på.

Er det lenge å vente på time hos audiograf i det offentlige? Trenger du opplæring for å bruke høreapparatene riktig? Det kan vi hjelpe deg med hos HØR. En audiografs oppgave er å hjelpe mennesker med alle typer hørselsproblemer. Slik at du kan fungere bedre i hverdagen og i livet generelt.

Trenger du andre hørselshjelpemidler?

En time hos audiograf kan også avdekke andre behov. Kanskje det er behov for å strømme lyden direkte fra mobilen til høreapparatet, eller mikrofonen? Kanskje burde du ha videre oppfølging i bruk av utstyr eller lyttetrening av en audiopedagog? Våre audiografer gir deg de beste tipsene for å gjøre hverdagen din litt enklere, uansett behov. Visste du forresten at du kan strømme lyden fra TV-en rett til høreapparatet? Få maksimalt ut av høreapparatet ditt med en time hos audiograf. Vi i HØR hjelper deg gjerne.

De aller fleste med nedsatt hørsel vil bli godt hjulpet med høreapparater. Dette er audiografens spisskompetanse, og noe kun audiografer er utdannet til å utføre. Den tekniske delen av arbeidet danner grunnlaget for at tale og hverdagslyder igjen skal nå hjernen til brukeren. Det er viktig å bruke høreapparatene for å få best mulig stimulering av hørselssenteret i hjernen.

Hørsel og demens

Hørselen vil reduseres med alder uansett hvilke tiltak du gjør. Men dersom du ikke tar tak i hørselsproblemene så tidlig som mulig, vil evnen til å tolke og forstå også reduseres fortere. Dette er fordi en ikke vedlikeholder og stimulerer hjernens evne til å tolke lyd godt nok.

Hørselstap er ofte en av årsakene til demensproblematikk. Hjernen er vant til å lytte og skille ut relevante lyder. Ny forskning viser at ubehandlet hørseltap er den ene faktoren som medfører størst risiko for utvikling av demens. Les mer om hørsel og demensproblematikk her. Eller bestill en time hos audiograf hos HØR for å få mere informasjon om hørsel, hjerne og høreapparat.

 


HØR avdelinger

HØR Ullevål Stadion, hovedavdeling 

Sognsveien 75 F (2 etasje)
0855 OSLO

Åpningstider:

Man – Fre: kl. 08 – 16
Drop in for høreapparat-service: 09-15 ( lunsj 11:30-12:00)

HØR Frogner, in-house hos Aleris Frogner

Frederik Stangsgt 11-13 ( 2 etasje)

0264 Oslo

Åpningstider:

Tirsdag og fredag: 09-15

 

Kontakt oss på:

Telefon 09 -15 : +47 23 89 87 15
E-post: audiograf@hoer.no

 

Kilder: audiografutdannelsen,

 

Vi lytter til ørene dine.