Time hos audiograf

Enten du trenger tilpasninger på høreapparatet ditt eller annen veiledning knyttet til hørsel, kan audiografene hos HØR bistå deg.

Bestill time

Når du først har gått til anskaffelse av et høreapparat, er det viktig å holde det i god stand. Audiografene hos HØR hjelper deg med alt du trenger for å bruke høreapparatet ditt, som for eksempel:

  • Justering på høreapparatet
  • Kontroll og tilstandssjekk
  • Test av høreapparatet
  • Opplæring til bruk
  • Tilkobling til andre hørselshjelpemidler eller enheter
  • Rens av utstyr

Det spiller ingen rolle om høreapparatet ikke er kjøpt hos oss. Audiografene hos HØR hjelper deg, uansett.

En konsultasjon kan gi mye

Når du møter opp til konsultasjon, tar vi en prat for å finne ut hva du liker eller misliker med lyden du har i høreapparatet ditt i dag. Deretter vil vi justere lyden, eller gjøre andre endringer for å gi deg riktig lydnivå. HØR-audiografene kan også verifisere lyden med REM-utstyr. Det står for Real Ear Measurement, som lar oss fysisk måle lyden ved trommehinna. Testen gir audiografene en eksakt fysisk tilbakemelding på hva lydnivået ditt ligger på. Vi kan også bistå deg som venter på time i det offentlige systemet, slik at du får opplæringen du trenger til å bruke høreapparatet ditt riktig. Det kan vi hjelpe deg med hos HØR Ullevål Stadion.

Trenger du andre hørselshjelpemidler?

En konsultasjon kan også avdekke andre behov. Kanskje det er behov for å strømme lyden direkte fra mobilen til høreapparatet, eller mikrofonen? Våre audiografer gir deg de beste tipsene for å gjøre hverdagen din litt enklere, uansett behov. Visste du forresten at du kan strømme lyden fra TV-en rett til høreapparatet? Få maksimalt ut av høreapparatet ditt med en konsultasjon. Våre audiografer hjelper deg gjerne.


Her holder vi til

Hør Klinikk Ullevål Stadion
Sognsveien 75 F (2 etasje)
0855 OSLO

Gratis sømløs og enkel kundeparkering i 1 time i Ullevaal stadion P-Hus rett under klinikken.

Åpningstider

Man – Fre: kl. 08 – 16
Telefontid og drop in for service: 09-15 ( lunsj 11:30-12:00)

Kontakt

Telefon: +47 23 89 87 15
E-post: audiograf@hoer.no

Vi lytter til ørene dine.