PuroQuiet for barn

Hodetelefoner for barn

KJØP HODETELEFONER FOR BARN

Små barneører har ikke godt av for høyt volum. Her er sjekklisten du må ta med deg når du skal kjøpe hodetelefoner for barn. På HØR Junior kan du kjøpe hodetelefoner for barn – våre utvalgte PuroSound’s 

Barna i dag er mye mer opptatt av TV, spill og musikk enn før. Det betyr også at de er utsatt for mer støy enn tidligere. De mange lydene er god nok grunn til å finne frem hodetelefonene, og la dem falle inn i sitt eget univers. Men har du sjekket at hodetelefonene er beregnet for de minste?

Hørselskader blir stadig mer vanlig blant barn og unge. Barns hørsel er mer ømfintlig enn vår egen, og nettopp derfor bør du sikre at de har riktig utstyr.

1. Dropp øreproppene

Lyd rett på ørene kan være skadelig for minsten. Barn under tre år anbefales faktisk ikke å ha lyd rett på ørene i det hele tatt, så du bør i alle fall vente til 3-årsdagen til de får sitt eget headset. De burde heller ikke bruke ørepropper – i alle fall ikke før fylte seks år.

Grunnen til det er at lyden føres direkte inn i øret. Hodetelefoner kan derfor være et bedre alternativ.

Puro Sound Labs BT2200 blokkerer 82 % av bakgrunnsstøyen. Hodetelefonene baserer seg på passiv demping, men demper uønsket støy fra omgivelsene like bra som mange av de aktive støydempende hodetelefonene på markedet! Selskapet har som misjon å gjengi lyden til riktig nivå for barn, slik at det unngår å bli helseskadelig.

puro sound labs
Puro Sound Labs er en av de ledende produsentene innen hodetelefoner til barn.

2. Bruk volumbegrensning

Ved 85 desibel vil lyden bli så høy at det er fare for hørselsskader ved langvarig bruk. Det er støttet av store organisasjoner som Hearing Health Foundation, OSHA og World Health Organization. Når du styrer lyden på denne måten, unngår du faren ved hørselsskader for barnet.

Du bør derfor gå for hodetelefoner som begrenser volumet, så du slipper å bekymre deg for at barnet skrur opp lyden når filmen blir ekstra spennende. Sjekk ut butikken vår HØR Junior der du finner informasjon om riktig modell til dine behov. Du kan også sende oss en mail på mikkel@hoer.store

PuroGamer er verdens første volumbegrensende gaming-hodetelefon. Det betyr at du får krystallklar lyd, selv om det ivaretar den anbefalte lydbegrensningen på 85 desibel.

3. Kvalitet over kvantitet når du velger hodetelefoner

Når du først skal velge et headset som tar barneører i betraktning, kan det være lurt å velge noe de kan bruke over lengre tid. Gå for modeller som er robuste og tåler slitasje. Barna er ikke alltid like flinke til å behandle tingene sine godt, og da er det fint å vite at hodetelefonene er beregnet for nettopp dette.

Det kan også være lurt å gå for hodetelefoner uten ledning. Dette fordi man raskt kan vikle seg inn i ledningen, eller glemme at de er koblet til en spillkonsoll. Da slipper du de store bekymringene. 

Du kan gå for PuroQuiet-hodetelefonene, som tilbyr aktiv støyreduksjon for barn og unge. Denne har også 85 db volumbegrensning, og sørger for at selv de minste får hodetelefoner med god lyd under trygge omstendigheter.