Hvordan kan vi hjelpe deg

Høreapparat

Prøve høreapparat
Kjøpe høreapparat
Service og reparasjon
Time hos audiograf
Nettkonsultasjon

Ubehag

Tinnitus
Misofoni
Hyperakusis

Hørselstest

Hørselsutredning voksne
Hørselsutredning barn

Høyfrekvent hørselstest
Hørselstest til attest

Øre

Formstøpte ørepropper
Ørevask

Audiopedagog

AVT – Auditiv Verbal Terapi
Tinnitus
Hyperakusis
Misofoni
Hørselshjelpemidler
Musikktrening
APD – Auditiv Prosesseringsvansker

Nyetablert kjede innen hørsel

HØR er en ny kjede med et unikt tilbud for alle som vil ta bedre vare på hørselen sin. Vi har raskt blitt Norges største private kompetansekjede innen hørsel, høreapparater, tinnitus, hyperakusis, misofoni og formstøpte ørepropper.

For mange handler det om å forebygge skader ved å forstå og begrense de truslene som kan svekke eller ødelegge hørselen i hverdagen.

For andre handler det om å behandle eller ta vare på en hørsel som allerede er skadet eller svekket. Våre spesialister gjør tiltak og tilpasser utstyr etter dine individuelle ønsker og behov.

Vårt mål er å lytte og hjelpe slik at flest mulig kan glede seg over gode lytteopplevelser – gjennom hele livet.

HØR med unik kompetanse på tinnitus og nedsatt lydtoleranse.

Våre avdelinger er spesielt tilrettelagt for utredning og behandling av tinnitus, hyperakusis og misofoni. Med våre audiografer og audiopedagoger med spesialkompetanse innenfor disse feltene er dette et helt unikt behandlingstilbud.

Audiografene tilpasser hjelpemidler for behandling både om natten og på dagtid, og vi har sterkt fokus på veiledende rådgivning og tett oppfølging i hele behandlingsperioden. HØRs audiografer tilbyr både Tinnitus Retraining Therapy og bimodal nevromodulasjon med Lenire. Les mer her om våre behandlingstilbud og vårt tverrfaglige samarbeid.

Nyttige artikler

Her har vi samlet noen nyttige artikler innen hørsel og hørselprodukter. Våre audiografer og audiopedagoger er spesialister på hørsel og er klare for å hjelpe deg.

Ulike Bimodale Nevromodulasjonsinnstillinger Reduserer Tinnitussymptomer i Stor Randomisert Studie

Tinnitus, også kjent som fantomlyd, rammer 10-15% av befolkningen og er et stort helseproblem i samfunnet vårt med begrensende...

Les artikkel
Neuromod Publishes Further Research Showing Breakthrough in Tinnitus Treatment, Availability of Lenire Expanded in Norway

Second large-scale trial shows greater reduction in tinnitus symptom severity using bimodal neuromodulation device, Lenire® 91% of treatment compliant...

Les artikkel
Lenire®, the treatment device shown to reduce tinnitus symptoms in 86.2% of patients, is now available in Norway

Oslo, Norway: Irish medical device company, Neuromod Devices Ltd., which specialises in the treatment of tinnitus has reached an agreement...

Les artikkel

Eksperter innen ørehelse og hørsel - helt uten ventetid